Ahoj všem. Teď jsme rozjeli novou stránku. Nejde o kupování tiketů, ale o výměnu. Začínáme, tak tam toho moc ješte není, ale spojme se a vyhrajme.. Elitní-loseri.cz
Printable View
Ahoj všem. Teď jsme rozjeli novou stránku. Nejde o kupování tiketů, ale o výměnu. Začínáme, tak tam toho moc ješte není, ale spojme se a vyhrajme.. Elitní-loseri.cz
takovýhle stránek je 10000 a pořád má někdo potřebu zakládat nový, a hlavně pořád je to k hovnu...
demi1 na tohle se vyser, to je ztráta času, přečti si radši tohle forum!
Znáš to, když tě něco baví, tak to prostě děláš a můžou ti všichni říkat, že to nemá smysl..
jo, nejlepsi zpusob jak si nabit drzku, je jit proti celymu svetu jen proto, ze se myli
ja treba rikam vsem spammerum, ze nema smysl spamovat tohle forum, ze i totalni trotl by mohl pochopit, od ceho je dole PROMO SEKCE a porad se nekdo snazi hlavou prorazit zed a ja budu porad editovat ty linky a presouvat ty vlakna rovnou do odpadu
jj, podme z hovna upiect tortu. A ked ti kuchar hovori, ze sa to z hovna nepecie, povies, ze ta to bavi. tak OK. Tipovanie nie je kolektivny sport. to je biznis, ktory robi kazdy sam. GL!
Jen pojď do mě ať je po mě :) Kdo se tam mrkne, tak se mrkne.. Jak říkáš, každej kope sám za sebe..
no, nemrkne sa nikto kamarade, lebo elementarna ficurska slusnost hovori o tom, ze sa snad spytas admina, ci mozes pridat link... inak je to buranstvo... :)
Za tohle se omlouvám, opravdu jsem nechtěl nařušit pravidla. Přiznám se, že jsem to sem frknul ruk cuk bez nějakého čtení..
tak to mas blby
je mi lito, ale tady nechci ani spammery, ani lidi co sem jen tak neco frknou
frk
ban 1 den, tj. pres konec sveta
:D