Dobrý den braši...Chtěl jsem se zeptat koukám na stranky pinnu a koukam že vypisujou tenisy-challengery ...Nevíte jestli budou vypisovat challengery i nadále nebo se jedná jenom o to že ATP a WTA turnaje se momentálně už nehrajou??
Printable View
Dobrý den braši...Chtěl jsem se zeptat koukám na stranky pinnu a koukam že vypisujou tenisy-challengery ...Nevíte jestli budou vypisovat challengery i nadále nebo se jedná jenom o to že ATP a WTA turnaje se momentálně už nehrajou??
Osobně si myslím, že to vypsali jenom, aby zaplnili sázecí kolonku Tennis, ale třeba překvapí.
to nikdo nevi gadzi, ses prvni kdo si toho vsiml, podle me muzes byt mirnej optimista a predpokladat, ze to budou vypisovat i dal, coz by byla bomba myslim pro tenisaky
podle me na primej dotaz CS odpovi relativne uprimne, jim napis:
Hello,
I see new lines for tennis challengers. Is it only exception because there is a post season of tennis or do you plan to post lines for minor tennis events even in future?
Thank you
Gadzi Nahrdelnik
mě zase napadlo, že se začínají trošku víc poohlížet po evropanech ... vzhledem k jejich problémům na us trhu. no, jen mě to jako první napadlo, víc jsem nad tím nepřemýšlel ...
Tak jsem jim napsal tak uvidim co napíšou...uvidime..jsou tam u toho i slušné limity jen tak pro zajímavost....
To Orbi: náhrdelník nechce zatim nikdo koupit asi budu muset jít dolu s cennou :-/ GL bráško
mel by je oslovit "Hello bulls"
Tak prej to maji ty challengery jenom pro listopad a prosinec ..aha tak to nic ale špatnej nápad by to nebyl :-) GL braši