Tento topic bude sluzit vylucne na hokejove tipy. V buducnosti mozno spustime volaku sutaz pre najuspesnejsich tiperov. Chcel by som najma poprosit, aby sa tipy, resp. analyzy pisali najneskor 5 minut pred zaciatkom odohratia daneho zapasu.
Printable View
Tento topic bude sluzit vylucne na hokejove tipy. V buducnosti mozno spustime volaku sutaz pre najuspesnejsich tiperov. Chcel by som najma poprosit, aby sa tipy, resp. analyzy pisali najneskor 5 minut pred zaciatkom odohratia daneho zapasu.
TORPEDO NIŽNIJ NOVGOROD – DYNAMO MOSKVA
Torpedo hraje i v této sezóně svůj solidní standard. Momentálně je v celkové tabulce šampionátu 13., a to především díky šesté nejlepší bodové bilanci z domácích utkání ze všech týmů KHL (z 8 zápasů 20 bodů a 6 tříbodových výher – to je velmi slušné).
Dynamo zatím vede celkovou tabulku šampionátu (oproti druhému Petrohradu, na který má dvoubodový náskok, však odehrálo o dva zápasy více) a v říjnu ztratilo v devíti zápasech jediný bod. To je bilance, která hovoří sama za sebe. Toto utkání má jednoznačného favorita, já dávám jasné tři body pro Dynamo.
Tip: UHC Dynamo / @1.95 pinnacle / 1U
24.10 Espoo - Jokerit / Espoo pk @2,15 pinn
astana - pk 2,45 bet365
spartak vs jekaterinburg - O5,5 2,2 bet365
Jaroslavl - pk 2,55 pinn
jinak jak si to tady budem pocitat? budem si pocitat ROI jak v tom fotbalovym vlakne a kazdy tip si budem davat za kolik jednotek budem chtit nebo jak to chcete delat? Btw teho dynama bych se dneska docela bal, ten novgorod neni uplne marny, kor doma jak si sam rikal...
KHL uz se mi hraje (bohuzel to zaclo spatne, astana prohrava ve 3. minute 1:0) tak to napisu do dalsiho postu:
Litomerice - 1,9 bet365
Most - pk 2,2 bet365
Pozor - Sázka na vítěze je včetně prodloužení. Žádné vrácení vkladu při remíze....
Zněnil to někdy na jaře... Bohužel.
Espoo - Jokerit 1:2
-1U
No to jsem tedy vykrocil levou. Ale podle fridova podpisu jsem se alespon posunul kupredu :)
Serife KHL respect, 1.liga se jeste hraje, tak GL!
KHL dobry no, akorad skoda, ze sem se bal jit do teho novgorodu :-( a litomerice aj most vyhrali az po prodlouzeni. Ty litomerice vedli 2:0 a v posledni tretine to posrali, to se mi stava dost casto
25.10 Oskarshamn - Sodertalje 1 @2,35 Ladbrokes
Normalne bych se na to dneska vysral, na sazeni moc casu nemam, tedka zrovna jeste k tomu protacim bonusy ale aby tohle vlakno nevymrelo hnedka na zacatku, tak tady neco pichnu. Dost mi to tuto sezonu serou hraci z NHL, Sodertajle ma myslim 2, tak snad to nedopadne jako vcera :-)
Co je? Dneska nesazite?
Lev praha - pk 2,25 bet365
AIK stokholm - +0,5 2,15 bet365
karpat vs pelikans - O5,5 2,05 bet365
Saipa - 0,5 2,35 bet365
Snad dneska neprohraju aji boty, lev uz nevyhral ani nepamatuju a svedskou a finskou sem tedka nekolik dnu nesazel tak su zvedavy jak dopadnu...
jj za sodertalje hrajou hagelin a read, tak snad ti ten tiket neposerou. 2. svedskou nesazim... btw jak teda chcete pocitat zisk/ztratu? Esli teda tak jak si to pocital vcera tak su +1,75U
Nechci vam tady do doho kecat, i kdyz zitra mozna pridam tip :D
..ale melo by se pocitat ROI jako na fotbalech, jednotky dost zkresluji.. prijde nerazzurro a nahodi bet za 80u a ste vsichni v riti :)
Co se tam ma zkreslit ? Jestli to napali za 80u a vyhraje, tak tam bude mit treba +80U ne ? Jinak bych byl jeste za vypisani i celkoveho hodnoceni, tam muzeme uvadet treba ROI aby se to nemuselo spetne vyhledavat. Nebo nejak takhle: u mne zatim 1 stavka / 0 vyher / 1 prohra -1U, -100% :lol: