Mohu jen doporucit. Zvlast odpovedi jejich CS stoji za to. Zakazniku si takhle banka vazi a dava to najevo. Od adresy odesilatele, jeho aliasu az uplne po vsechno.
Příloha 52
Printable View
Mohu jen doporucit. Zvlast odpovedi jejich CS stoji za to. Zakazniku si takhle banka vazi a dava to najevo. Od adresy odesilatele, jeho aliasu az uplne po vsechno.
Příloha 52
mas ucet u FIO??
no nejakej tam mam, ale nepouzivam, pouzivam jen MB a obcas offshore na neco vetsiho
tohle je ucet my slecny
Já s nimi nemám problém. Kontaktuji vždy konkrétního člověka na pobočce. Přijde fundovaná odpověď (většinou do 24h).
koukam, ze u Fio lze mit ucet i v USD, zajimave. Nebo sem to spatne pochopil :D
Fio banka vede běžné účty také v EUR, USD, GBP, PLN a HUF.
http://www.fio.cz/bankovni-sluzby/pl...tyk/cizomenovy
FIO je nic moc. mám jen negativni zkusenosti, kamarad taky. A jsou pomerne arogantni.
Asi pred rokem jsem si zakladal FIO ucet. V Praze na senovaznem. Clovek tam byl naprosto neschopny, ale nakonec neco udelal. Chtel jsem dva ucty - osobni a podnikatelsky. Prihlasil jsem se do IB (jiny logovaci udaje nez jsem chtel protoze chlapek za prepazkou rikal ze to neni Case sensitive a ono je) a tam ucet jeden. hm tak jsem to pak zavrel a neresil.
Ted jsem tomu chtel dat druhou sanci tak jsem se zalogoval a ze pry musim zmenit heslo a nikam jinam me to nepusti. Aplikace co vyzaduji zmenu hesla jsou podle me na pytel - naopak to podle me bezpecnost zmensuje. Ale ok, ze teda nastavim novy heslo. Po asi 10 pokusech novych hesel (ruzne varianty velkych, malych pismen cisel a symbolu) mi to stale pise ze "nastaveni nebylo ulozeno". Takze jdu v tydnu zrusit ucet a koncim s nima.
FIO má pro mne nejlepší běžný účet - žádné poplatky (krom zahraničních plateb), převod do půl dne maximálně do jednoho dne, výběr hotovosti na pobočce a v síti bankomatů od FIO je zdarma a v bankomatech ČSOB za 6,-. Zatím jsem neměl jediný problém za ty cca 3 roky, přehledné internetové bankovnictví a na pobočce vyřídím všechno do pár vteřin (u ČS mi dycky vnucovali jejich produkty a strkali mi nějaký lejstra na podepsání...). Díky bohu za FIO.
já jsem s čs sporitelnou spokejen. ale za prepazkou dela znamá. ale ted budu mozná taky menit. zalezi jak moc stahneme poplatky.