Původně odeslal Frick
No jo no. Jenže já hold jsem z generace (nar. 1987) co už bezpečně ruštinu neměla a řekl bych, že ani neletěla. Aspoň ne na konci 90's, kdy jsem šel na 2. st. ZŠ. To jsme dostali lísteček s možností výběru 2. cizího jazyka. Když nám učitelka k tomu lístečku vysvětlovala, tak při zmínění, že je tam i RJ, zavládly lehké posměšky (pokud mi ještě paměť slouží - ale jestli to byly posměšky jednotlivce nebo celý třidy, to už skutečně nevim). No, RJ se ani, pro malý zájem, nezačal v našem ročníku vyučovat, stejně tak fránina. A nebo si vemte scénku z filmu "Konec básníků v Čechách", kdy se Śafránek uchází o místo na klinice plastický chirurgie a ředitel se ho jestli ingliš a dojč a že jes a ja, pak Šafránek odejde z kanceláře ředitele a následuje vtipná scénka, kdy se Śafránek ještě vrátí k řediteli a němnoško parusky. Tedy, já to vždy chápal tak, že to mělo bejt jako fór a že zmínění znalosti RJ bylo pro toho ředitele stejně tak podstatné, jako kdyby se zmínil o tom, že přečetl spisy V.I. Lenina.
Takže asi tak....