používá někdo aplikaci do mobilu od betfair? mě to zadání hesla píše connecting a anic....neměl někdo stejnej problém?
Printable View
používá někdo aplikaci do mobilu od betfair? mě to zadání hesla píše connecting a anic....neměl někdo stejnej problém?
používám a v pohodě.. teda včera mě to furt odhlašovalo vlastně, což se dřív nedělo, ale jinak mi to funguje v pohodě.. naopak dříve aplikace často tuhla a musel se restartnout mobil, což se teď již téměř neděje...
ok díky za info , asi bude chyba v mobilu mam HTC artemis a tam to prostě pořád píše connecting... a nic se neděje, příští týden přesedám na N97 tak to snad povalí ....
htc hd2 a bez problemu
Pred hodne lety jsem ji zkousel na SE T610 a taky se mi zobrazovalo pouze connecting.
no aspoň nejsem sám komu to blbne ........ některý mobily to holt neberou
na nokia N97 to slape dobre. Na drivejsich verzich se musel zadavat nick a heslo na dotykove obrazovce (kde byly pismenka asi 1x1mm), coz me dost stvalo, asi asi pred pul rokem to opravili
Slape vam Betfair aplikace na Androidu? Ja se v pohode prihlasim, ale pri pokusu o umisteni nebo editovani sazky mi vypise "There was a problem getting data". Pres Operu mini se neprihlasim, vypise se hlaska "restricted country". Betfair mi funguje pouze pres puvodni prohlizec Samsungu.
Mam Samsung Galaxy mini GT-S5570 a operatora T-Mobile.
Neviem posudit, ci je problem v aplikacii, ale vcera hlasil betfair technicke problemy a podla niektorych ohlasov "nefungovalo nic".Citace:
Původně odeslal Rauuul