Jen tak z hlavy jsem si zkusil pár zápasů, snad aspoň něco projde..
Berdych-Guccione 2
Štěpec Chardy 2
Nalba Llodra 2
Tsonga Bolelli 2
Printable View
Jen tak z hlavy jsem si zkusil pár zápasů, snad aspoň něco projde..
Berdych-Guccione 2
Štěpec Chardy 2
Nalba Llodra 2
Tsonga Bolelli 2
Já na to ted koukám a musím zahrát Hantuchovou 3,05 PIN mám pocit že je to minimálně vyrovnaný nebo možná ještě Hantuchová mírná favoritka
Jdu pokračovat třeba se ještě něco najde
asi sa to uz hra ale Isner-Montanes 2 2,88 sme skusili.. pripadne v livku v lepsom kurze ak bude prehravat..
Guccione 3,38
Chardy,Gajdošová,Kanepi příliš vysoký kurzy ale zatím počkám
klasická Hantuchová 3:1 3:6
*5:5 5:7
KO
Guccione 6:3 6:4 OK Hanes to ale napsal první :thumbup:
Kiri: Monaca bys zaplatil 6:3 6:4 :lol:
Čau,
tenhle web se mi zamlouvá, a proto zkusim občas taky něco přispět :oops:
Praštil mě přes oči kurz na J.Nieminena proti Tsongoj. Minulý týden s ním prohrál 6:0 6:7 6:7, takže velmi vyrovnaný zápas. Vzájemné zápasy teď mají vyrovnané na 1:1, a proto kurz 3,4 (chance) na Jarka mi přijde velmi lákavý a hratelný. Fin letos dobrý vstup do sezóny...
zdravím a vítám na fóru!
lidé co přijdou a nahodí první tip s kurzem nad 2 jsou vítáni :)
tohle hraju taky, dokonce má snad Tsonga něco se zády, takže doporučuju zahrát radši tam, kdy skreče nevrací...Citace:
Původně odeslal herba
Můžu se zeptat na zdroj o těch zádech, Díky bez tohoto bych to nechal být když má formu je nezastavitelnej a Boleliho sundal hladce.Tohle je ovšem zajímavá informace,ikdyž pokud je to jeho vyjádření tak sem tisíckrát zklamán,pokud opravdu někomu něco je tak to většinou tají
bohužel, mě to zminoval mezi řečí kamoš, když jsme diskutovali tipy, nicméně kde to četl jsme se nebavili a už je bohužel offline... Jako já to nedávám kvůli možným zdrav. problémům JWT, mě se to líbilo i předtím, docela věřím na ty opakovačky zvláště u vyrovnaných zápasů a min. týden to bylo o kousíček, ten závěr jsem sledoval na scoreboardu, v posl. TB měl Nieminen minibreak, hned o něj přišel, pak naopak Tsonga, neupodával ale *64, nicméně ani Jarkko následně nezvládl *56, takže 57 konec... z mýho pohledu prostě 50/50 a tedy kurs cca 3 je ok...Citace:
Původně odeslal Frantisek
Jasně,takhle jak to píšeš je to zcela jasně kurz co má hodnotu,ale mě v tom tipu brání nějaká intuice dlouhodobě vypěstovaná mám pocit že by to skončilo 6:3 6:2 pro Tsongu nebo tak něco je to jen muj nesmyslnej pocit kterej nemá žádný zdůvodnění a asi bude i špatnej ale já se tím musím řídit protože dost často pomáhá jen tohle,to info o zranění by to měnilo samozřejmě by se hodnota zvýšila nikdo se nechce zničit před AO.Díky moc ještě to zvážím ted dělám kvaldu a nestíhám,jak to všechno nechávám na poslední chvíli :(
jo to naprosto chápu, tyhle intuice se vyplatí poslouchat, u mě se v tomto konkrétím případě nic takového ale nedostavilo, takže se nechám za pár hodin prekvapit...Citace:
Původně odeslal Frantisek
Tak to mě Tsonga naštval. Taky mohl jeden set uhrát, mohli jsme se šábnout :) . Měl jsem na Jarka vsazeno celkem balík. Ta informace o Tsongově zranění se ke mně taky dostala, ale myslel jsem, že to aspoň zkusí a po prvním setu to skrečne, protože jak psal Franta, před Grandslamem to nechce riskovat nikdo. Proto taky tolik skrečí a vlažných výkonů tento týden.
Štve mě to o to víc, že jsem měl v úterý Chardyho proti Štěpánkovi - ale na pinnaclu :evil: . Takže zase nic. No doufám, že to není jak na nový rok tak po celý rok.
Jinak GL všem tenisákům na AO.
A ten nápad s tipy na AO byl Franto dobrej, zkusím sem tam něco napsat.
Jinak dnes se mně líbí Soderling za 2.5 na Bf, ale ještě počkám, třeba ten kurs na pinn vyleze trochu výš.