Původně odeslal dharmabum
Pro mě je tohle taky hrozná okrajovka a vychází to tak, že se necítím fundovanej tady něco psát... třeba to Vichy jak jsi dával, tak ten zápas jsem hodně koumal a chtěl jsem ho dát opačně, pak jsi mě nahlodal tak jsem ho nedal vůbec... o to mazáčtější mi to přišlo, fakt je neskutečně drtili, už od začátku, gratz! Ale kolikrát to vyjde takhle? většinou dost opačnej scénář, Udine jsem včera hrál taky aniž bych předtím četl Tvůj post a projeli to i přes vysokej spread už po několikátý, co pamatuju. Hlavní těžiště vidím v NBA, tam se jakž takž orientuju a hraju prakticky jenom spready, a ty různý evropský cupy nejsou špatný, tam taky není o překvapení občas nouze, ale ligy mi přijdou zabitý, jako že je předem vymalováno, rozdíly jsou propastný a ty přestřelený kurzy snad i (nechci být za rouhače) kolikrát odpovídají realitě a ani občasný hlasitý zaštěkání nějakýho doga to nezachrání. Nicméně pokud by mě něco nějak vyloženě bouchlo, můžu to sem zkusit napsat, ale Evropa fakt není oblast, ve který bych si nějak věřil... i intuičně selhávám, tak nechci nikoho veřejně mystifikovat. Teď asi v sobotu jsem hrál španělsko Fuenlabrada + 12,5 venku proti Realu, kterej dostal dva dny předtím napráskáno od Milána v Eurolize, a projeli mi to 90:74, a přitom ten tým je příčku od postupu do play off, byl týden odpočinutej, měl rozhodně o co bojovat, navíc od Realu ho dělili jenom asi 4 místa v tabulce a v předchozích 2 vzájemných zápasech s nima neprohráli o víc než 5 bodů, dokonce jsem vzhledem k odpočinutí a motivaci uvažoval i o ML (kolem 7.5)a oni nakonec nepokryjou ani spread proti někomu, kdo má za sebou cestu, v hlavě a nohách dva dny starou prohru, jedinej den odpočinku k dobru a ještě mu v domácí lize zas o tak strašně moc jít nemusí. A takhle se mi to děje furt, logika mi v tomhle selhává, v tý Evropě se mi fakt nedaří, takže radši nic :? :roll: Ale Ty seš vytrvalec, jak jsem si všimnul u toho německýho fotbalu, tak věřím, že s buldočím přístupem z toho dlouhodobě něco nepochybně vytěžíš :GL! :wink: