Má někdo účty u obou těchto SK? Nevadí jim to? (Ano, vím že jsou to SK stejného vlastníka).
Printable View
Má někdo účty u obou těchto SK? Nevadí jim to? (Ano, vím že jsou to SK stejného vlastníka).
nemam ale nemelo by jim to vadit
z toho co vim, Coral nepodporoval ewallets, Eurobet ano
lajny mivaji jinak
Asi je otestuji, v podmínkách jsem nic, co by naznačovalo problém, nenašel. Coral má stánkách loga MB a NT, tak snad berou, v nejhorším případě kreditku snad vezmou :P
Mam ucty u obou a zatim to bylo bez problemu. Eurobet podporuje i moneybookers, kdezto na coralu jsou pouze karty. Prijde mne to divne, kdyz je to vlastne jeden a ten samy podnik, a pritom metody vkladu se lisi. A nejvic divne mi prislo to, ze nekde na hlavni strance jsem videl i podporu netelleru,ale v samotnem cashieru nic takoveho neexistuje...
Aha, ja jsem právě viděl na stránkách Coral.co.uk logo MB i NT. No nevadí, nemám problém vkládat kartou...
Netušíte někdo jestli pokud dostanete limit na Eurobetu, jestli ho máte i na Coralu? Abych se tam neregistroval zbytečně :wink:
Cus, plati ten free bet v hodnote 30 dolaru aj pro zakazniky z CR? Nak o tom nic nemuzu na jejich strankach najit... :oops:
nevíte jak je na tom coral teď? vklady/výběry/limity/jak dlouho vydrží účet.. atd? docela rád bych se tam regnul, ale pokud nepodporují mb/nt, ani jejich karty a účet zavřou po pár sázkách, tak to nemá vůbec cenu, proto se ptám.
Ja o Coralu muzu jen rict, ze jako affiliates se snazi dost. Pochopili ze jsou ta mensi sazkovka v britskejch pomerech a snazi se z toho vytezit. Nakladove efektivni. Financne hodne bezpecna bych si tipl.