jen strucne Safina - Kanepi 2, kurzy pres 3
Mengi Kaia, mengi ! :)
Printable View
jen strucne Safina - Kanepi 2, kurzy pres 3
Mengi Kaia, mengi ! :)
jo bylo to lákavý taky jsem to za drobný zkusil ale nic moc :( na dnešek mám ještě
Zemlja 3,6 dimes přijde mě to poměrně loterie
Ji/sun 2,6 Garbin po skreči v singlu nataženej stehenní sval
Hippensteel 5 tohle je moc myslím že 40% šance má na rychlý zelený antuce v hale
snad něco padne
zemlja 4:6 ve 3 setu
dubl ok
hipík ko
dneska proti bryanum 3,8 musím dát at chci nebo ne
neni dnes nahodou kurz pres tri na Blakea trochu moc?
solo Blake - Wawrinka 1 Bwin kurz 3.03, 5Dimes kurz 3.25
od štvanice je to šílený trápení na tenise už by to mohlo skončit pořád sem na nule :roll:
zkusil jsem Szavay 3,32 ivanovic podle komentářu hrále hodně špatně
Ja mam krizi od Monte Carla, od ty doby pomerne znatelny minus :(
ahoj po delší době, vybírám z bohaté nabídky
gabashvilli-polansky 2 (2,5)
slanar-piccari 2 (2)
z kurzu pod 2 je hratelna azarenka, cornet a giraldo
Cornet no to bych za ten kurz nedal ani kdby mě věšeli,ale vyhrát muže jasně potencial vysoko
já zkusil v Indii Ples-Marchenko 2 3,5 abych nebyšel ze cviku :)
no já ji mám za 1,75 (ted jsou kurzy okolo 1,5, fortuna treba 1,45) za ten kurz hratelná je, vzhledem ze to je posledni zapas na pěknou výhru, tak to pojistim
cornet celkem snadno, jisteni bylo zbytecne, nastesti bylo jen symbolicke
zitra se mi libi ferrer-verdasco 2 (2,55), ten kurz mi prijde nadsazeny
z nizsich kurzu dabul, videl jsem ho hrat poprve nazivo v praze a moc se mi libil, ma handicap v postave, ale hraje chytre, meni rytmus a navicx ted ma i formu a vzhledem k tomu ze je lehce za 100 tak i motivaci
Ahoj,
s Verdascem souhlasim, na 5Dimes za 2,75. Dale Montanes rovnez za 2,75 a Seppi 3,25. Z zenskejch mam nutkani vsadit Pironkovou ktera v Rime hraje zatim vytecne - kurz 3.50.
Tak treba neco trefi ...
Tak toto se celkem povedlo, není liž pravda. Gratuluju, fakt supr.Citace:
Původně odeslal zemedelec
Zemedelec napsal::hello1:Citace:
Ahoj,
s Verdascem souhlasim, na 5Dimes za 2,75. Dale Montanes rovnez za 2,75 a Seppi 3,25. Z zenskejch mam nutkani vsadit Pironkovou ktera v Rime hraje zatim vytecne - kurz 3.50.
Tak treba neco trefi ...
Mno, vcera se celkem zadarilo :wink:
dneska je tam par lakavych kurzu, 6 na Verdasca, 9 na Moyu, 4,5 na Cornet a 2,5 na Pironkovou ale nemyslim ze to pujde jako vcera, takze jenom zlehka :)