Jen tak pro optani - byl jste se nekdo podivat na Stvanici na tenise?
Mne to letos bohuzel nevyslo...tak chci vedet novinky...pamatuju si z lonska smradlave hajzliky a predrazene klobasy. Co letos?
Printable View
Jen tak pro optani - byl jste se nekdo podivat na Stvanici na tenise?
Mne to letos bohuzel nevyslo...tak chci vedet novinky...pamatuju si z lonska smradlave hajzliky a predrazene klobasy. Co letos?
ja si pamatuju z letos ukrutnou ale ukrutnou kosu :D
stanky s klobasama a rusakama taky priserny....
caj nacuchlej umelou hmotou, cely to tam bylo jak za komancu ale s komentarem zasvecence to byl opravdu velmi dobry zazitek! dokonce se i neco vydelalo na cibulkove i pastpostech.. tak na vstupenku a klobasu ;)
Byl jsi Orbi, tak tebe bych tam necekal. Leda kdyby tam misto s mickama hrali s basketbalovym balonem...
Zima teda pres tyden byla, to je jasny... A UK bojs byli za "barem" i loni. :D
jj
stala tam nejaka stetka s vyhazovacem :D
je videt ze na to nejsou prachy, nejvtipnejsi byla asi prohra Krajicek, pac tam bylo dost sazkaru co na ni melo proti Morigami 1.2 :D :D :D
:lol: proti Meusburger si chtěl napsat :wink: Jo jinak to fakt nebylo špatný s jedním kámošem s notebookem a něco se i vydělalo na cibulkové a pastpostech :wink:
nj nj ja sem fakt debil na jmena :oops: jeste ze tu neni vic lidiCitace:
Původně odeslal Frantisek
To pisete to samy, ste tam byli spolu ne :D .Citace:
Původně odeslal Frantisek
Meusburger jsem hral dvojku a myslim, ze Frantisek mi da zapravdu, ze sazet Krajicek by mohl jenom silenec. Kamos mi rikal, ze hodne dedku tam zaficelo na Vilemu Udomcokovi proti Juskovi....Udomchoka na evropsky antuce za 1.5.......no lidi sou ruzny :)
Dobrá dekukce selizi :wink: Krajicek je hrozná,vzteklá rozmazlená holčička bez backhandu a navíc dost nepohyblivá
OK, taktojo....jasnyyy...
Krajda hrozzna, dneska taky ven ta Krajda