Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 175

Téma: Presun fora

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
  1. #11
    Jinak abych odpovedel zcela konkretne, co je to v zahlavi. Tak predpokladam ze nejde o ten novy banner pinnaclu vlevo, ale to ten banner vpravo. Tak na tom banneru je hovno.

    Mozna by dalsi otazka mohla byt "Proc je tam to hovno". A tady je odpoved:

    Psychoanalyza prisla s teorii stadii (neni to jedine pojitko s Marxismem): vyvojove faze cloveka jsou analita - oralita - genitalita. Novodobi psychoanalytici tyto stadia aplikuji nejen na vyvoj jedince, ale i na vyvoj makrocelku. Podvedome to pracuje s fraktalovou teorii, totiz ze vse jsou fraktaly a pokud pozname jednotlivost, muzeme jeji poznane castecky aplikovat i na radove vyssi ci nizsi pricky. [Vyssi pricka "nad" jedincem by mohla byt treba spolecnost, nizsi zase ruzne castecky jeho tela nebo psychy].

    Tedy nas grafik zrovna cosi kutil s forem a ja s nim a v tu chvili se znovu objevil V.H. v postu o Betfair. Proste vyhodit dvermi, vleze oknem. Vzdorovat realite jde jen do jiste miry a ja uz se v tomhle nehodlam vysilovat. Tedy pozadal jsem grafika at vyrobi nejaky rizny banner na tema Havel.

    Pozn (co jsem pochopil): Grafik 2 dny pred smrti dostal zakazku na skenovani jakychsi fotografii prave jisteho V.H., kdyz podle zakaznika "mel uz brzo umrit", takze to melo byt vyhledove potreba presne na tu maskaradu, ktera je ted kolem. Havel ale moc nepockal a cimz prekazil grafikovi vylet s pejskem do prirody, protoze na zakazce bylo potreba pracovat o dost urgentneji. Nasledne mu zkazily naladu i manevry kolem V.H. atd atp.

    Grafik je umelec, nikoliv psycho(analytik). Umelci jsou odvracena strana. Nepracuji dedukci, ale indukci. Rozvijeji cit a ne rozum. Grafik se patrne citil presycen Havlem (ted samozrejme analyzuju). Presyceni, nasilne precpani -> to samozrejme evokuje oralni fazi, tj. prijem a fixaci na prijem.

    Grafik, aniz by nejak vedome vedel neco o oralnich a analnich fazich, natoz o kompenzacich nebo o magickem mysleni a mentalnim vyvazovani, ktere usti v tzv. anal-oralni perverzi, reagoval citem a intuitivne. Na premiru orality zareagoval analne. A to prosim, bez znalosti prislusneho psychoanalityckeho aparatu, naprosto nekompromisnim a nechutnym hovnem.

    Coz je fascinujici a skutecne to verifikuje tu ponekud zprofanovanou Freudialnskou teorii.

    Analita je samozrejme destrukce (otevrena). Oralita je destrukce skryta. Problem s anal-oralitou neni ten, ze jsme prirozene perverzni a v techhle hratkach se vyzivame doslova na kazdem kroku. Problem je v jejim potlacovani, ktere nam zpusobuje bud kultura, rodina atd anebo si ono potlacovani zpusobujeme spise sami.

    Skutecne nemam nic proti tehle otevrenosti a myslim, ze to je ta cesta ven (kdybyste nekdy premysleli, proc je de Sade zobrazovan jako ztelesneni svobody, tak je to prave tohle). Tzn. pokud sem prijde sazkar, co si ujizdi na oralite, tj. chce shromazdit co nejvic penez, tak budiz mu sazkar napomocen. Pokud je jiz oralitou presycen, tj. nahle zacne vykazovat podivne rysy jako zirani do zarovky a navaly euforie PO PROHRE, sazkar.net je tu pro nej taky. Identifikovat tyhle faze je totiz nesmirne obtizne a zaroven dulezite. Protoze tam zacina cesta ke geniatlite. (Kdyby nekoho zajimalo proc ma thru the vibe ban, tak je to proto, ze si ujizdi na totalnim michani anal-orality v kratkem casovem sledu, coz je mimochodem podstata gamblerstvi a prave proto je tak lakave a navykove - ale v tom se nijak nelisi od jinych slasti, ktere nas rozeziraji zevnitr).

    No a na grafika proste uplatnuju tak nejak stejny metr. S V.H. se mu asociovalo hovno. Samozrejme tim, ze ho umisti do zorneho pole navstevniku sazkar.net je to magicke presunuti hovna na vas, tj. na jeho okoli, ktere ho stve (mozna spis sere) a on to okoli vraci (dava sezrat se sem asi moc nehodi...). Tedy doprejme si vedomou oral-analitu, protoze prave tim, ze si ji doprejeme a pouze tim, ze si ji doprejeme [nikoliv uzivame], jeji posvatno zmizi. (Ten banner skutecne je posvatny!). A o tu prazdnotu jde. Dopracovat se k tomu, ze at se podivam na Havla nebo na hovno, tak k nemu nebudu ani vasnive se primykat, ani se na nej odtazite skaredit. Oboje je jen hromadka oragnicke chemie a ty vlastnosti, ktere se domivame ze jsou mu imanentni, jsou imenentni tak akorat nasim mentalnim hram.

    A ja jsem Havla skutecne taky prezranej, takze to hovno je i ventilace myho pretlaku, samozrejme. A to nejsem v Cesku.
    Naposledy upravil Orbital; 23.12.2011 v 09:34.
    Gambling feels like endless ejaculation

Podobná témata

  1. fora pro teoretiky
    By winncent in forum Užitečné linky
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 01.01.2011, 17:10
  2. Struktura fora Hokej
    By Orbital in forum Hokej / Ice hockey
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 25.11.2008, 17:04
  3. Pro nove navstevniky tohoto fora!
    By Orbital in forum sazkar.net
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.10.2008, 19:49
  4. presun hostingu
    By in forum sazkar.net
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 12.03.2007, 18:41
  5. Moderovani vlastniho fora
    By in forum sazkar.net
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 14.11.2006, 13:05

Tags for this Thread

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ?
-_-