Your Pinnacle Sports Password is now case sensitive, please ensure that you are typing it in using the correct case.
Your Pinnacle Sports Password is now case sensitive, please ensure that you are typing it in using the correct case.
Po nefukčním hesle momentálně požadují ověření účtu, kterej je ověřenej už roky.
Mám o ně strach.
zas maji tu maltskou licenci = nula dane, pokud teda to chce nejakej blazen delat oficialne a dokaze, ze sazel v ramci Eu ale ne z Ceska, aby nedostal babisovny![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Další zprzněný web. Co to je za módu dělat všechno obrovským fontem se spoustou volného místa? Nechce někdo udělat template na starý vzhled? + to vyskakovací okno pro login :-/
zrovna pred par dny sem rikal, ze je korelace mezi timhle shit designem a kvalitou webu
myslim ze to ma co do cineni s responsivitou a pouzitelnosti na mobil, teoreticky
A to ve mě vyvolává smíšené pocity. Že neumí/nechtějí/nemají čas udělat prostředí pro mobil a PC zvlášť. Navíc kdyby to aspoň bylo míň datově a aplikačně náročnější. Na mobilu je to zasekané, kromě top pádel, a na PC zase musím skrolovat jak pako.
Taky nechápu, no asi to mají ověřené, ale proč, u více sázkovek, mi pořád vyskakuje jako první stránka se vstupním bonusem?
To by mě zajímalo, kolik prachů proteče skrz mobily a kolik skrz desktop.
Půl dne, reagujou rychle a kompetentně.
Konecne, overeno za 2 dny.
ma niekto skusenost so zle vyhodnotenou stavkou zo strany pinn? stavku mi vyhodnotili chybnym vysledkom a nechcu mi ju opravit, odkazuju ma na terms and conditions ze po 72 hodinach su vyhodnotene stavky nemenne a ze mozem ist tak macke pod chvost...ide konkretne o zapas zo stredy 2.9. mexiko-brazilia, americke majstrovstva v basketbale muzov, mal som brazilia +7, povodny vysledok bol 66:58(ten uvadza aj pinna), ale neskor ho prehodnotili na 65:58 (teraz je uz na vsetkych oficialnych strankach uvedeny tento vysledok)...neviem kedy to re-gradovali, ja som si to vsak vsimol az vcera rano ked som si prechadzal vysledky z minuleho tyzdna, tak som im hned pisal, bohuzial hned ma odbili so svojimi terms and conditions...
taky overeni rychly, ale vyber co jsem znova submitl pred 24 hod stale nedosel
to je katastrofa
jakoze jsem par let zapomnel vybirat affil komisi, ale stejne je to silenost, driv posilali i ten max vyber na skrill do par minut
furt nic..katastrofa
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |