Už dlouho jsem u Expektu nevybíral, ale co si pamatuju tak šlo vybírat jinou cestou.
tipl bych si tak na 80% ze vyber musi byt stejnou metodou u expektu /avsak evropske sazkovky jsou v tomhle benevolentnejsi/
budes se muset zeptat jich, maji ceskou podporu, pak dej prosim kdyztak vedet
Gambling feels like endless ejaculation
Už dlouho jsem u Expektu nevybíral, ale co si pamatuju tak šlo vybírat jinou cestou.
Neviem..Expekt iba skúšam zatiaľ...zatiaľ sa mi zdá, že kurzy na futbal sú dosť slabé....ani stránka sa mi nezdá príliš user-friendly, ale možno je to otázka zvyku...
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
Otázka: Expekt v tenise nedáva kurzy na challengre ?
cti forum,
challengery nevypisuje skoro nikdo /5dimes z normalnejsich sazkovek/ kvuli korupci a tomu, ze to moc lidi nesazi, to tema challengeru tu bylo hodnekrat
Hej....pamätám....Davydenko kontra Vasallo-Arguello .. v Sopotoch.....................horko som zaplakal...a ešte horšie zahrešil....
to ale nebyl challenger mam takovy nejasny pocit
Sopoty nejsou challenger
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Je to možné.....ono to bolo už dávnejšie........pamätám si len, že som hľadal poriadne tvrdú stenu, kde si otrieskam hlavu...![]()
doufam, ze to k ni nemas dalekosorry
![]()
nebudem z toho delat offtopic, co... jmenuje se to zkusenosti expekt
Kurzy NBA nesledujem , pretože v NBA sa prd vyznám......
Kdyz nabizi bonus 1400 kc,ale ne MB,tak da se nejak poslat kc z uctu na Expekt,ale dale hrat za eura?Protoze jinak by byla potreba najka dalsi korunova SK a Tipsport,nebo Fortuna neni reseni.Nemam eurovy ucet v bance.
Taky bych upozornil, že u reload bonusů u Expektu bylo zavedeno pravidlo, že nejdříve se točí deposit a až poté bonus, takže bacha jestli to náhou neplatí i u standardního bonusu. Pobobou věc zavedl na jaře Canbet.
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
-_- |