Citace Původně odeslal tron
Neboj zadna vyjimka to neni, to ze se drzi vysoko v zebricku nekolik let ( a toto se tyka vsech lidi v tomto zebricku az tak do 200.mista) je pouze a jenom diky kombikum ktere sazi denodenne a na kterych neni zase az tak v plusu, a pripominka s nejvyssim chycenym kurzem je trochu chytacek ,opet se jedna pouze o jeden tiket ze ktereho je slozen vetsi kombi a vyhodnocuje se jako samostatna sazka.Pokud je mi znamo tak asi pred 5 lety chytil temer 5mega na jeden kombi ale zadne dalsi vyhry (mysleno opravdu vysoke ) zatim nenasledovali ,sazi temer vyhradne kombi na remizy a jako vedlejsi produkt zkousi akovky.Malem bych zapomel v prvnich dvou letech existence toho celorepublikoveho zebricku bylo mozno na strankach Tip**** najit i zebricek tzv. premiantu coz nebylo nic jineho nez zebricek vyteznosti ,ktery byl nazornou ukazkou uspesnosti tiperu.Pokud si dobre vzpominam tak tam byl pan J. s koeficientem okolo 1.16 (takze zadna hitparada ).
Shodou okolnosti osobne znam dnes jiz byvaleho krale (tusim ze to vyhral dvakrat) sazkaru ,a vim nac sazel a jak s zeleznou pravidelnosti musel skladat kombiky i v dny kdy nebylo temer z ceho vybirat jenom proto aby nejakej typek za nim nahodou ten den neco vyznamnejsiho nechytil .... a delas to vlastne jenom pro autak na konci roku.Vim ze jsem se jednou otevrene ptal kolik mu to tak hodilo za rok a doslova prohlasil ze kdyz sazel bez jakychkoliv zebricku tak vydelaval trikrat tolik protoze se nenutil kazdy den sazet a navic byl daleko mene na ocich bukalum a ostatnim zavistivcum ... jeho uspesnost v nejlepsich letech byla okolo 17%
Paráda. Konečně mi to někdo objasnil. Díky trone Je evidentní, že mluvíme o stejném člověku. Pokud si správně vzpomínám, tak právě před těma pěti lety, kdy chytil to velký kombi, vyhrál tu soutěž s obrovským náskokem a další roky už to bylo mnohem vyrovnanější. Alespoň už chápu odkud vítr fouká.