No, jako je mi to blbý říct, ale není nic jednoduššího než ten web založit, přeložit články a reálně tu věc vyzkoušet, buď bude fungovat nebo ne, prostě vždycky člověk musí něco obětovat, čas, peníze, zdraví, opět tam v pozadí vidím takovýto jako něco udělám a pak se mi svět, život, Bůh, mimozemšťani odmění a budě mě to vatovat a já budu v klídku ležet s děvkama (místo děvek si představ cokoliv jiného), jako protože jsem makal a zasloužím si úspěch a uznání. Ne ne ne, takhle to nefunguje, budeš makat a hovno z toho, a pak třeba ještě třikrát a nakonec dostaneš třeba rakovinu.
Život není spravedlivej a je třeba se s tím smířit a hledat na všem nějaká pozitivní hříbky.
Tak například já, jsem nucenej okolnostma stavět dům (rodina), že je to jako nutný, tak jsem to pojal aspoň tak, že to postavím s nějakou edge, architektonický řešení, levný a kvalitní materiály, stavím si to z velké části sám (jako posilovna a touha dělat špinavou práci - jako bordel, cement atd.) s kámoši (kecání místo práce).
Ohledně VŠ myslím, že na dopravku do Pardubic vezmou každého, ono dneska se člověk dostane kamkoliv, otázka je myslím jednoduchá, chceš chodit na dopravku do Pardubic?

Odpověď s citací