Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 28

Téma: vypoved od fortuny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    je mi lito ja na tohle cas nemam a ani se mi to nevyplati...

A v tom je ten problem.
    Strejda co chce zatopit fortune a ma cas,tak nevi jak a nema na to.Kdo vi jak a ma na to ,tak nema duvod a cas.
    Naposledy upravil treider; 05.04.2014 v 08:31.

Citace Původně odeslal treider Zobrazit příspěvek

A v tom je ten problem.
    Strejda co chce zatopit fortune a ma cas,tak nevi jak a nema na to.Kdo vi jak a ma na to ,tak nema duvod a cas.
    ddos pri MS ve fotbale, jestli jim chces opravdu zatopit

Citace Původně odeslal 2299 Zobrazit příspěvek
    ddos pri MS ve fotbale, jestli jim chces opravdu zatopit
    ddos se da ochranit pomerne primitivne, jsou dneska mnoehm zajimavejsi utoky (ja je nedelam, ja jima jen trpim)

a budou i relativne levne, jsou na to prej fora, kde se lidi hodnoti jako sellers na ebayi, normalni byznys... opet je to o tom se do toho dostat + druha vec je, ze timhle clovek prechazi na uplne dark side a nejak se mi (mozna selfexcuse) nechce

kazdopadne je to jen otazka casu, kdy se ty utoky rozjedou jeste vic... protoze k tomu aby neco bylo shozeno, je potreba o mnoho radu mensi kapacity, nez na ochranu..to je prilis velke pokuseni
    Gambling feels like endless ejaculation

A v tom je ten problem.
    povíme si za měsíc

A v tom je ten problem.
    V tom je prave to kouzlo a ta prilezitost. Proste se to naucit. Jo, netrva to tydny ani mesice a clovek udela strasne moc chyb, za ktery eventuelne pak plati i celej zivot, ale nakonec to jde. Nebo prinejhorsim fortune nezatopis, protoze zjistis, ze to za to nestoji, ale pokud ma clovek ten nasranej nebo jakejkoliv jinej zapal, tak je hrich ho nevyuzit.
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání