Zobrazují se odpovědi 1 až 11 z 11

Téma: Vzorec

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Vzorec

nemate nekdo hotovy vzorec na vypocet jistych sazek pri livku? mam na mysli to, ze pred zapasem vsadim na remizu a vyhru tymu, kde bude lepsi kurt a behem zapasu pak na vyhru druhyho tymu... potrebuju ale vedet, kolik a pri jakym kurzu musim vsadit, abych neprohral
    zatim mi to celkem vychazi pro O/U, tam staci dat under pri kurzu 2+ a pak trva u fotbalu cca 10min, nez se kurzy otoci a je kurs 2+ na over, samozrejme pokud v tech 10min nepadne gol, pak je to trochu problem
    *

Výpočet bych dal asi dohromady, ale přijde mi to takhle dělat složitý.....ikdyž jde asi o zvyk a matematickou zběhlost.
    Já osobně to dosazuju do surebet kalkulačky a dolaďuju tam.....otázka půl minuty.

Zkus tohle:
    Kalkulačka sázek na jistotu - TipFórum.cz

třeba ti to pomůže.
    Život vnímám jako Wheeler......i tvá sázka mění pruběh zápasu.

--- už nemám přítelkyni...
    Chces vzorec na 1x2 ?? (nebo chces vsadit vsechny prilezitosti??, moc tomu nerozumim).

Mám v ruce tužku a papír a to vokýnko na rychlý vyhledávání v googlu, co máš nahoře v prohlížeči, umí připoužití znaku = zobrazit výsledek jednoduchýho součinu, podílu, součtu i rozdílu. : - )

--- už nemám přítelkyni...
    Citace Původně odeslal cha cha Zobrazit příspěvek
    Mám v ruce tužku a papír a to vokýnko na rychlý vyhledávání v googlu, co máš nahoře v prohlížeči, umí připoužití znaku = zobrazit výsledek jednoduchýho součinu, podílu, součtu i rozdílu. : - )
    To je moje velice oblibena featura : - ), treba na prepocty meny je to super (na prepocty cehokoliv).

Citace Původně odeslal rony Zobrazit příspěvek
    nemate nekdo hotovy vzorec na vypocet jistych sazek pri livku? mam na mysli to, ze pred zapasem vsadim na remizu a vyhru tymu, kde bude lepsi kurt a behem zapasu pak na vyhru druhyho tymu... potrebuju ale vedet, kolik a pri jakym kurzu musim vsadit, abych neprohral
    zatim mi to celkem vychazi pro O/U, tam staci dat under pri kurzu 2+ a pak trva u fotbalu cca 10min, nez se kurzy otoci a je kurs 2+ na over, samozrejme pokud v tech 10min nepadne gol, pak je to trochu problem
    *
    s pomoci arbkulacky si udelej na list papiru vsechny komplementarni kurzy a pripichni si to na monitor
    nic lepsiho ti nikdo nevymysli do doby, kdy panda naprogramuje plugin do prohlizece, kterej nad jakykoliv cislo zobrazi ten komplementarni arbkurz
    Gambling feels like endless ejaculation

surebet na 1/2 dopicitas takto
    vklad na jednicku x kurz mas vyhru.
    vklad na 2 vypocitas vyhra deleno aktualni kurz na dvojku

priklad 3 -1,5 a 3-1,4 3-1,6
    vklad 100 na kurz 3,0 vyhra 300
    300 / 1,5 je 200 nula od nuly pojde vklady 100 + 200 jsou akorat 300

vklad 100 na kurz 3 vyhra 300 . na dvojku kurz 1,4
    na dvojku vklad vypocits 300/1,4 je 214 . 214+100 je ale vetsi nez 300. tedy prodelecny surebet

vklad 100 na kurz 3 vyhra 300
    kurz 1,6 .vklad je 300/1,6 coz je 187,5 . 187,5+ 100 je mensi nez 300 . cisty zisk je vyhra minus soucet vkladu tedy 300 - 287,5 tedy 12,5

na 1x2 je to stejny . vyhry sectes a vydelis zbyvajicim kurzem a mas vklad na posledni prilezitost - pokud teda max vsazeno na 2 prilezitosti jak pises.

ono je v podstate silene jednoduche udelat nejaky plugin do prohlizece. ted jsem to zrovna studoval..
    co s tim orbe vymyslime.

az sezenes dalsich 5 programatoru do sekty (Brazílie - klid je pouze v neklidu - titulek tu byl roky špatně.: Shaníme javascriptovýho (jquery) pracovnika), tak pak to muzes ve volnym case delat a sliznout smetanu

aby se nad tim ty komplementarni cislilka vznasely jako kdyz mas shinigami eyes do toho affil pinnacle, rozhodit to po forech a muzes si na havaji zapalit doutnicek
    Gambling feels like endless ejaculation

Já ti k vanocum naprogramuju shinigami filtr na sazkare

Pravidla přispívání