Ještě mě tak napadlo, srát na nějaká pravidla tipu kolik vsadit u jaký kurs.
Prostě každý bude sázet tak, jak sází v reálu a bude úplně jedno za kolik. Každý si dá svoje jednotky! De přeci o ROI, né o zisk... čili ten kdo bude sázet za 100u na bet může mít stejný ROI jako ten co sází 5u na zápas.
Představa moje je takováto
každý si dá do podpisu svůj stake system, tak jak to mám já třeba. A pojede si sázky dle sebe, třeba já hraju dogy za 1 až 70u, kursy kolem 2 hraju za 75-100u (naprostá většina tipů). Každý ale musí jet to svoje, ať už 1-10, 1-5 nebo jako já 1-100, protože přizpůsobovat například můj systém systému 1-3 je na hovno a skutečný ROI se pak liší než od toho v soutěži.
jediný pravidlo bude, že když někdo naprosto změní strategii na konci měsíce a najednou začne sázet velký kursy, nebo bety za moc units než normálně, bude diskvalifikován pro daný měsíc a tipy se mu budou z toho měsíce počítat do Roční soutěže, ale všechny budou označeny jako KO a pěkně slízne minus tolik, kolik vsadil a to ho zle poškodí pro roční soutěž. Na tom či je počínaní dotyčného OK či není, rozhodnou soutěžící či komisař soutěže!
sázkovky jak jsem psal včera, stejně tak počet tipů dle komisaře soutěže
Jinak prostě zákaz martingale, protisázek a podobně, tak se totiž dá udělat ROI dle potřeby, viz já v Listopadu - hrál jsem tak, abych sázkamy držel ROI větší než ten co byl za mnou. Ano možná to byl ojeb, ale byl povolený, sorry, ale aspoň sem dokázal že ta soutěž potřebovala pořádný pravidla.
Nejde o zisk,jde o ROI a to je to podstatný v týhle soutěži
a jako takovou věc logickou, nezveřejňovat pořadí v průběhu soutěže, vždy až na konci cyklu - na konci měsíce. Takhle každý vidí, kolik ztrácí na prvního a proto začne sázet jinak, aby ho předhonil. Ano každý si to můžeme počítat sám, ale pochybuju, že někdo bude tak soutěživý aby to počítal všem. Toto musí jen johnny a bude také mít tu výhoda.... (stejně by mu ty ojeby neprošli nakonec dle pravidla)
Navíc apeluji na Orbitala, aby vymyslel nějakou cenu pro tipéra roku, to totiž prospěje tomu, že si nikdo nebude totálně chtít zkurvit měsíc nesmyslnýma sázkama (těma možnýma ojebama), kterého ho kdyby neklapli poslali na konci roku do kytek, a hlavní cenu by byla fuč...

Odpověď s citací