jen zopakuju ze jednotka je velmi uzitecna na foru, aby se nemachrovalo, ale v zivote je to nebezpecny; kdyz clovek prohraje barak, tak proste prohraje barak, musi byt schopen ustat to, ze prohral barak a musi si za tim ze ho prohral stat a umet si to i oduvodnit

ty bad runy jsou samozrejme vzdycky jeste podporeny nejakymi nestastnymi prohrami, kde nejaky milimetr, sekunda nebo picovina rozhodnou ze misto velke vyhry je velka prohra: tohle je proste potreba si predstavit kvantove, uz tu o tom psal kdysi randim v postu o scitani udalosti pres historie

moje proherni meditace je asi takovahle:
kdyz mam na nejakou udalost, treba 50 yard FG, co ma pravdepodobnost 50% nalozeno v kurzu 3, a prohraju jich x v rade a usinam, tak proste vidim ty super sazky, vidim tu uzasnou PENEZNI nikoliv jednotkovou hodnotu (3-2)x0.5xVYSE SAZKY a jsem fakt happy ze tyhle penize long term sbiram ze zeme s opravdu dost malou namahou oproti vsem jinym alternativnim cinnostem

PLUS

cejtim ze jsem dobrej, ze me ten bad run ustavam a ze me nesere, vicemene dekuju bohu za to, ze mam tu moznost prohravat takovy strasny love opakovane furt dokola, ze furt dostavam tak na drzku a ze me to pochopitelne sere a ze na tom muzu trenovat mozek; predstavim si vzdycky nejakyho statistickyho jedince, kterymu za zivot 4x vykradou auto, 0.5x mu ho ukradnou, 0.2x vyhori a 0.3x za zivot ho znasilni a jsem fakt happy ze mam nalozeno 1000x vic a za vsechny konsekvence a situace, ktery si na vlastni mozek muzu vyzkouset; protoze lidskej osud jsou prave ty permanentni ztraty a po tomhle vsem si pripadam proste jak vojak co jde z cviciste (tj. sazek) do skutecny valky (tj. zivota) pripravenej jak jen to jde

to ze to bylo o centimetr vedle uz nikoho nezajima, proste se to stalo, ve vesmiru vedle jsem vyhral a uplne iracionalne se cejtim jako king a taky to nikoho nezajima; v tomhle vesmiru mam bolest, protoze lidskej mozek proste neni na nespojitosti zvyklej, DOSUD na ne neni zvyklej a ja prave tady a ted ho ucim, at si na to kurva zvykne a muzu to delat zrovna ja tady a ted a to je naprosto fantasticky a kazda evoluce boli

VYSLEDEK

bolest da naprostej smysl a ja usnu jako spalek

(MINUS: na tu meditaci potrebuju fakt hafo klidu jako v hrobce)

proste o tomhle to sazeni je a neni to to schovavani se za jednotky, co nic neznamenaji, to je pak presne ten shit jako ve fight clubu, kdyz ma ten typek na hnate hydroxid a hleda si v hlave misto, kam utyct pred bolesti

PROZIJ SI TU BOLEST, PROTO TO CELY DELAS, TA BOLEST UKAZUJE, ZE DO TOHO SLAPES SPRAVNE