S tím co je popisované v prvním postu má problém podle mě každý, pak následuje problém druhý, že většinou zvedneš sázky, chytneš bad run a nastane v hlavě z disciplíny velký chaos, který když si neuvědomíš, tak opět pěkně ztenčí bank. Mně nejvíce pomohlo oprostit se od hodnoty peněz, prostě jsem celý bank přelil na jednotky a s těmi operuji. Pak ti odpadá problém s hodnotou peněz, protože když za rok sázíš za např. dvojnásobný vklad oproti minulému roku, tak jsou to třeba pořád jen dvě jednotky na sázku. Jasně situace stejná zvedneš sázky, chytneš bad run, prohraješ 14 sázek z 20 s kurzem 2 a pokud se podíváš na peníze, tak máš velký propad, ale v jednotkách je to jen -28 jednotek, který za další měsíc klidně získáš zpátky, kdežto když se na to podíváš z pohledu peněz, tak jsi prohrál 2x více ( navíc pokud máš jednotku třeba za 5 000 , tak se úplně jinak vyjímá -28j vs. -140 000 Kč) a už to žene mozek do úzkých.
Celkem to souhlasí s tím, že se ti lépe sází v € než v Kč.
Pak ti taky odpadne problém u sázek, který popisuješ (sázíš desetiny jednotky), což si myslím, že je taky obecný jev. Jak se daří a buduješ bank, tak najednou sázíš místo např. 1 000 Kč za 10 000Kč. V jednotkách to máš pořád stejné, 2 jednotky jako 2 jednotky.
Zkus to.

Odpověď s citací