Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii
skrz sázení asi ne ale do vip sekce by se to dalo dát![]()
Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii
Dnes při přihlášení na Pinnacle se mi objevila zpráva :
18 October 2012 Sir, An email was returned to us as undeliverable. To change your email address at Pinnacle Sports, please contact our Customer Service Department from the email address currently registered in your account. Please include your Client ID. If you do not have access to this email address, we will require the following information, a copy of your ID (passport /driver's license) and a copy of a utility bill with your name as proof of address. Please scan this information and email to [email protected]. CSD
Jestli jsem to dobře pochopil , tak chtějí abych je kontaktoval ze svého emailu , protože jsem si od nich delší dobu nepřečetl jejich emaily. Pokud je nemůžu kontaktovat ze svého emailu , tak po mně chtějí kopii řidičáku a účet za elektřinu pro ověření mé adresy.
A teď se dostávám ke svému problému. Asi před měsícem jsem si změnil email. Založil jsem si
email u Hushmail – Free Email with Privacy a tento email jsem začal používat pro moneybookers a Pinnacle.
Když jsem se dnes chtěl přihlásit na svůj email u hushmail.com tak to nešlo. Chtějí po mně abych si upgradoval email a zaplatil 35 USD. Měl to být bezplatný email. Při registraci o tom nebyla ani zmínka. Chci se zeptat jestli se s tím někdo setkal. Jsem skoro rozhodnutý že jim nic platit nebudu a založim si třeba gmail a ten budu používat pro moneybookers a Pinn. U moneybookers by asi nebyl problém přidat další email ale nevím co mám napsat na Pinnacle. Jednak jim teď nemůžu napsat ze svého emailu, který mám u nich registrovaný a když jim napíšu, tak jim nebudu moci poslat výpis za elektřinu protože mi žádný nechodí.
Docela jsem si naběhnul s tou změnou emailu a prosím o radu.
zaplatit jen 35usd za lecbu z paranoiy je podle me hodne fer cena
pinnaclu staci jakykoliv utility bill, takze treba ucet za popelnici, eventuelne jim urcite bude stacit treba vypis z banky; az vyplaznes tech 35 voci, tak to s nima vykomunikuj![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Díky za odpověď
No já vím že těch 35 usd je málo a kdybych jim to zaplatil tak bych měl po problému. Ale na jak dlouho? Za týden budou chtít zase něco zaplatit a já budu solit a solit. Takže mají smůlu , nic jim nepošlu a jdu od nich.
U moneybookers už jsem si nastavil jako primární jiný email z dřívějška a na Pinn jsem poslal kopii řidičáku a el.výpis z mbank. To se jim nelíbilo a chtějí poslat ještě další dokumenty. Našel
jsem v šuplíku verifikační dopis od Moneybookers. Je tam moje adresa i moje jméno, tak teď čekám na odpověď. Pokud ani tohle nebudou chtít, tak už nic jiného nemám. Účet za elektriku nemám, inkaso nemám , nájemní smlouvu nemám, účet za telefon nebo internet nemám.Složenku od popelnic mám ale je tam jiná adresa. Takže počkám na odpověď a potom ještě napíšu.
Upgrade to Hushmail Premium - Hushmail – Free Email with Privacy - 35 usd na rok ( 3 usd na měsíc ).
Ono je to zdarma asi do nějakého počtu přijatých/odeslaných emailů.
Asi už vím , v čem je u toho hushmailu problém. Zkusil jsem se ještě jednou přihlásit a je tam tato zpráva:
This account is no longer active. To keep a free Hushmail account active you must sign in at least once every three weeks. To continue using this account, please upgrade to Hushmail Premium.
Takže je u tohoto emailu podmínka , že pokud chci mít u nich email bezplatný, tak se musím každé tři týdny minimálně jednou přihlásit ke svému emailu. A protože jsem to nesplnil, tak teď musím zaplatit 35 Usd a oni mně za to dají jejich email premium.
No musím říct , že to mají vymyšlené pěkně.![]()
Nevím jak to přesně myslíš s tím regnutím a přesměrováním. Ale už je to teď jedno, protože už
jsem jim napsal ,že tenhle email je nefunkční a že se k němu nedostanu. Taky jsem jim už poslal
některé dokumenty které po mně chtěli , tak už asi není cesta zpět a musím to jejich ověřování dokončit.
Včera jsem jim poslal i kopii občanky kde je uvedená moje trvalá adresa a další dokumenty, kde jsem měl zase adresu přechodnou ( kontaktní ). Napsal jsem jim že to v čechách je možné mít dvě adresy.
Dnes mi odpověděli , že si mám ve svém profilu na Pinnu změnit tu kontaktní adresu na tu trvalou podle občanky. To jsem udělal ale chtějí ještě jeden dokument s mojí trvalou adresou
a ten prostě nemám , tak už nevím co jim napsat. Jsou hrozně neoblomný a tvrdohlavý. Mají nějaký svůj pitomý předpis a přes to nejede vlak. Kdyby někdo věděl , co jim ještě poslat nebo
napsat , tak mi prosím poraďte.
Je naka moznost zaplatit nejakou platbu slozenkou? Ja sem to tak delal kdyz sem menil menu u MB.
Pokud nechteji jako dokument osobni doklad, tak by mela stacit fiktivni faktura za nejake sluzby(tv, net..) s tvoji adresou.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |