Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 39

Téma: LPG

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    ty vole co to meles, do nakupnich centrer nejezdim, lyzovat neumim, do brazilie nelze vozit nic a navratnost je 30K km, vzhledem k tomu ze jsem ted za mesic najel 6K, tak to mam za leto zpatky... timhle smerem doufam ta debata nepujde, chapu ze je na svete hromada oldschool pitomcu, co budou jezdit za benal i kdyz bude stat kilo litr a druha skupina lidi, co si tam daji plyn na popojizdeni na chalupu jednou za mesic, ale tohle tu snad resit nemusime

mohl by tu nekdo rict neco konkretniho? pocitat umim a znacky aut me nezajimaj, pisu sem mitsubishi 06 ne pro debilni debaty o aute, ale proto, ze je to proste japonec, tak to mozna nedelaj vsude ne
    Gambling feels like endless ejaculation

Maminka mě zachránila od ostrakizace už nemám přítelkyni... Avatar uživatele tanasguram
    Hele ho jak najednou vyskočil z krabičky kvůli přestavbě na plyn, no to je vážná věc asi. Já bych si to nechal udělat někde kam to auto dáváš běžně servisovat, kvůli technický kontrole, záruce, opravám atd. Jestli to tam nedělají tak naopak přejít se servisem někam kde dělají Mistubishi i ty přestavby. Jinak se budou vymlouvat jeden na druhýho, když něco nebude fungovat. S autem jako takovým problém nebude, jde to udělat na většinu modelů, ale jsou různý ceny a typy. Naštěstí čím starší auto, tím levnější...
    C2H5OH

Pravidla přispívání