Tak aspoň je veselo....
Tak aspoň je veselo....
lolno jo no, fortuna - BAVTE SE
Super kursová hladina 1,2 - 1,714 u první události.
U druhé je to ještě horší a navíc tu událost vůbec nechápu. Co možnosti nikde, na účtu v zahraničí apod.
Ten Under mi moc neberou.![]()
berou to aspon za korunu nebo je to uz fakt tak dementni shit at si toho vsimnou novinari?
Gambling feels like endless ejaculation
Minimální vklad je 10,5 se zajímavou výhrou 1,50. Super, máš na rohlík v Lídlu.
no tak treba to berou opakovane a nebo do akovek ne
Kolik a kde měl David Rath milionů? Fortuna láká sázkaře na novou kauzu | zpravy.ihned.cz - Lehké zprávy
bleju
Chtěl jsem to do akovek. Mám to za 1000 max i na "hodné" identity.
Asi je to fakt jen pro novináře - a evidentně to zabralo, články jsou už všude.
no pokud te nechaji to dat do AKO za 1K to risk, tak mi to prijde jako naprosta bomba, zvlast jestli to jde proakovat mezi sebou
Mě zaujala ta krabice od sušenek z IKEI. Jsem nevěděl, že IKEA pere s Fortunou, nebo naopak?
Navíc je ta nabídka zatížena mp ne? S tou krabicí od bot jsou to zatím nepotvrzené domněnky, takže bacha na tu druhou nabídku, kde to všechno může být s největší pravděpodobností prohra. Tak abyste tam nenechali kalhoty s botami i krabicí![]()
ad Ikea: http://p.twimg.com/As7-JkpCIAE1aI4.png
Tak asi proto..
synot ma 2 prilezitosti na ratha
nepodminene odsouzen ano 1,1 ne 4,95
prizna se asi do 20.5. k prevzeti uplatku ano 4,95 ne 1,1
tam je docela value ze nebude odsouzen za 4,95. od roku 1989 tu jeste nikoho neodsoudili, ani standu.
nevim jaky je deadline na nepodminene odsouzen, ale 1.1 pri delesim terminu je value (aspon technicky, umrtvenej bank to ponizuje), vzdyt CSSD neni u moci a hleda se velka ryba korupce
rozhodne 10% zdarma je prizna se k uplatku NE 1.1
ty kurzy fakt dela idiot
No já ti nevím... Rath to sice má spočítaný, ale politici jsou z toho připosraní i v koalici. Moje představa je, že jak čssd, tak i ods ví o sobě navzájem a nestrkají si nos do svého businessu (úplatky a tunely). Kradou jak tam, tak i tam a navzájem o sobě ví a tímhle byla narušena rovnováha a nikdo z koalice se vůbec nesnažil využít téhle situace k tomu, aby řekl něco ve smyslu: čssd je zkorumpovaná, ale všichni drželi hubu a spíš se vyjadřují, že to bylo pochybení jednotlivce a jsou posraní z toho, že by třeba čssd mohla kontrovat. Tohle určo nebyla akce koalice, ti by asi byli radši, kdyby bylo ticho po pěšině a klid.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |