Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 16

Téma: NBA title

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Nesmysl to není a bank to neumrtví. Do banku se nevyhodnocená sázka určitě počítá. (Resp měl by se vzít v potaz aktuální fair a dopočítat aktuální EV + vklad té sázky. )

Takže pokud mám třeba vsazenou Spartu na vítězství v lize a 5 kol před koncem sezóny je prakticky rozhodnuto a je na ní fair 1,01 tak do banku už můžu počítat prakticky celou výhru.

Nevýhoda je jen ve faktickém blokování peněz a ušlém zisku z jiných sázek, ale to je problém jen malých "bonusových" banků. Normální bank je téměř nemožné mít najednou celý rozsázený. ( imho )

Já tyhle Futures sázky považuju hraju jako spekulativní investici, jednoznačně počítám při sázení na změnu kurzu a prakticky nikdy to nedržím až do pokročilejší sáze playoff. Z tohodle pohledu tam vidím hodně value a i díky tomu,že ten harmonogram zápasů je tak natřískanej, již mám svoje koně. To co jsem psal o Clippers, když jsem je sázel na opener proti Warriors +2,5 se samozřejmě projevilo i v tom, že jsem si je vsadil jako title champs a již dnes mohu s přehledem layovat. Neudělám to však protože si myslím, že to půjde ještě dolů. Ještě 2 dny zpět jsem si přisadil, že vyhrají NBA title za 22 (než porazili i doma Lakeshow).

Absolutně mimo je podle mě kurz na Philli76ers a líbí se mi i Nuggets a T'Wolves. Problém je, že i když jejich šance na titul je jiná než vyjadřuje kurz, ten titul nevyhrajou a proto ta volatilita chybí a nedá se na to dobře spekulovat, což ale přesně neplatí o sázce na Clippers. A to ještě není konec přestupového období !

Citace Původně odeslal Tradewind Zobrazit příspěvek
    Nesmysl to není a bank to neumrtví. Do banku se nevyhodnocená sázka určitě počítá. (Resp měl by se vzít v potaz aktuální fair a dopočítat aktuální EV + vklad té sázky. )

Takže pokud mám třeba vsazenou Spartu na vítězství v lize a 5 kol před koncem sezóny je prakticky rozhodnuto a je na ní fair 1,01 tak do banku už můžu počítat prakticky celou výhru.

Nevýhoda je jen ve faktickém blokování peněz a ušlém zisku z jiných sázek, ale to je problém jen malých "bonusových" banků. Normální bank je téměř nemožné mít najednou celý rozsázený. ( imho )
    Jednak tohle neni 5 kol pred koncem, to je future pred zacatkem sezony.

Umrtveny bank = usly zisk z jinych sazek. To je to o cem pisu. Aspon co se me tyce, tak ja proste bank otocim treba 100x za sezonu a jsou dny, kdy je to uplne ok a jsou dny, kdy stale jeste mam na konkretni sazkovce nasazino, na MB 0, nebo nestihnu prachy natahnout tam kam potrebuju, takze pro me tohle rozhodne nema value, nebo je ta value hodne ponizena. Samozrejme pro cloveka co ma odpovidajici bank a toci bank pomaleji mimo livka je to situace jina.
    Gambling feels like endless ejaculation

Tags for this Thread

Pravidla přispívání