Frick: nejlepší je, že pokud trochu pošťourám že se mi z hlediska strategie moc nepozdává, že to jistíš přes nulu, tak zrovna se ukáže, že opatrnější strategie je správná cesta. Ale pouze se zařazuju do zástupu lidí, kteří ti řekli, abys to hrál odvážnějš. Možná pak budeš překvapenej o kolik se ti zvednou dlouhodobá čísla. Ten zápas Sparta-Plzeň je názornou ukázkou: ty jsi zahrál 1 DNB a dlouho to vypadalo na výhru, nakonec vrácení vkladu, což jsi patrně v pohodě akceptoval, já zahrál za 1,82 dvojtip 02. Kurz nic moc(ale stále vyšší než jsi hrál ty) ale pokrývá hned 2 ze 3 možností výsledku a pro mě nakonec rádoby šťastná výhra, protože už jsem popravdě ve vyrovnání moc nevěřil. Ale pouze výsledek dlouho neodpovídal, protože ten zápas přesně splnil to co jsem očekával: naprosto vyrovnané utkání a tomu kurzy neodpovídaly. Realita je momentálně totiž taková, že Sparta hraje hodně dobře, ale Plzeň je ještě lepší, což v realitě znamená, že v Plzni může uhrát něco spíše shodou okolností nebo po hodně dobrém výkonu a na Spartě je to pak zmiňovaných fifty-fifty. A je to trochu divné, že ti to říkám, když tvé tipy byly vynikající. Ale pro demonstraci: tenhle zápas mohl v klidu nabrat opačný směr: Plzeň celkem lacině inkasovala a celý zápas neustále dotahovala, což vždy stojí hodně sil. Pokud by však dala první gól, tak mohlo být vše jinak: Sparta má totiž hru založenou vyloženě na rychlých přímočarých brejcích(proto tolik bodů nasbírala právě venku), pokud by však musela dotahovat , tak nastane problém, protože kombinačně zdatnější je jednoznačně Plzeň.
To já jenom, že zrovna hokej je občas hodně nelogickej a ani výrazně lepší tým občas nevyhrává a tohle rozhodně nebyl zápas z ranku Boston-Columbus.

Odpověď s citací