Fine. Muzeme to prejmenovat treba na Orbitalovo ponizeni. Neboli jak rika Zizek, falickeho otce je treba na konci pribehu jeste zavrazdit.
Lasku, tak jak ji definujes ty, povazuju za zlo. Stejne jako jakekoliv jine obrazy v realite, ktere si vytvarime. Treba obraz Orbitala, nebo obraz sami sebe jako uspesneho sazkare, co ma vse na haku. Pro me je jen jedina laska. Komunikace. Sdileni. Neco, k cemu jsme se trebas ted my dva zde dostali a nesmirne me to tesi.
Jak rikaji psychoanalytici: neni sadismus bez masochismu. Oboji je totez. Pokud rikas ze chapes jedno a druhe ne, je to soucast te tve neublizovaci a nevmesovaci, vice mene mrtvolne pozy, kde nehodlas vzit odpovednost za realitu na sebe, nebo alepson ne ZCELA.
Jakmile se rozjede sadomasochisticka dominantne submisivni hra a VSECHNY lidske vztahy takove jsou, tak je potreba ji nechat dojet do te destrukce. Jedina cesta. To je to co naznacuje Preece (mozna jsem cetsl od nej neco pozdejsiho, kdy uz to rikal na plnou hubu, predtim byl asi nadseny adept). Nevim jakou souvislost to ma s tvym puberalnim soustem. Ja se pri tom necitila jako king. Bylo mi dobre, ale to proto, ze jsem proste delal nebo veril ze delam, to co mam delat. I proto si nemyslim, ze by ten Nor byl az takovej posuk. Jeho tragedie je ze z tohohle se vyhrabat pro nej bude peklo.
V jednom eseji pise Jan Stern neco tusim o Dostojevskim a vine. V nejaky chvili tam spolecnost pokleka pred vrahem. Proc? Protoze on je ten imaginarni vykupitel. Udelal roli, kterou spolecnost proste vrahum dala. Jsme propoojeni a zijeme k tomu vesmes mimo realitu v obrazech. Takze na sebe dokazeme prejimat viny rodicu atd atp. Jak je to realne je UPLNE JEDNO. Dulezite je, ze tyhle veci bereme vazne a treba tomu rikame karma. Jsme vsichni namachani ve spinave hre, a jak se jednou rozjede, tak opakuju, sebeabsurdenji to vypada zvnejsku, tak je potreba to dokoncit. Jinak ta hra neprestane a bude se valit na okoli a nase deti. Problem lidi je, ze s tou sebedestrukci nejdou az tam kam maji. Podrezou si zily, ale zavolaji si zacharnku.
Pamatuju si jak jsem skocil z okna. To byla moje sebedestrukce. Posranej sem byl taky extremne fakt do toho jit. Ale pak mi doslo, az pak, jak je zivot fajn. Kdybych to neudelal, tak se ted nekde trapim v polozivote. Ze u te destrukce lidi umrou? Asi jsem divnej.. ale no a co. To uz je jen dusledek, vcelku logickej. Sejiti z cesty tak skonci vzdycky, jen to neni vzdy tak zjevny. A jsou mnohem horsi veci nez smrt. Treba nevnimani zivota.
Jestli se ti neco prici na mym pristupu, tak je to patrne to, co se pricilo i me. Co mi ted rika plno lidi. Jak nekdo nekomu ublizuje. Jak nekdo nekomu neco BERE. Jaka je to starsna nespravedlnost. Ze nekdo neco mit muze a jiny ne. To je pricina vsech rozpadu manzelstvi i valek. Ano.. bere. Ale to co se bere neexistuje. Jsou to hratky o falus. (Ne penis, falus - zivocisna energie..s penisem to ma spolecne jen to, ze dite si pokud je chlapec uvedomi poprve ze neco ma, ale je to male a otec to ma velke; holcicka zjisti, ze TO nema)
O co jineho v te tve lasce jde? O to, ze chlap to jakoby ma mit a casto to predstira i sam na sebe a veri tomu, ze to ma. Ten falus. A zenska jelikoz falus nema, ma faze lasky kduz se to nejdriv snazi ziskat (za ten imaginarni falus plati sexem) a pozdeji se snad falem stat. Kazdopadne k chlapovi "vzhlizi" jak rikas. Kdo se divi proc po roce nebo kdy se lidem prestava chtit sukat, vysvetleni je zde. Zena zjisti, ze chlap falus nema.
Jako idela se pak uvadi, ze zena se ma falem stat a to jest ta laska.
A ja na to muzu rict jen ze je to cele bullshit. Falus neni. nema ho ani ten zkurvenec Orbital. Je potreba prijmout realitu natolik, jak jsme silni a jsme mnohem silnejsi nez si myslis. I ty jsi mnohem silnejsi nez aby ses tady placal v romantickych srackach. Me nejde o pravdu. Rad se svoji slecnou i po tomhle vsem hraju hry na predavani falu, nebo i na to jakoby manzelske smireni, nehu atd. Samotneho me az zarazilo, nakolik je silna.
To je cele. Laska je komunikace; spinave hry je treba dohrat do konce protoze uz zacaly; neni zadny bod za limitem, bod odkud neni navratu... v kazde destrukci je pocatek. Zustava jen komunikace a pak ty nase lidske hry. Budes se divit a budes prskat, ale laska k lidem je skutecne to jediny, co zbyva. Ne laska ktera si hraje s falem, nebo laska, ktera nas ma sebepotvrzovat, prestoze ani tem se nevyhneme a nakonec se musime naucit je zakomponovat do toho vseho..nebo spis to cele nejak prijmout, smirit se s tim a pak umrit.
Takze co tady ted budem hrat dal? Podle tebe bych se mel asi ponizovat, coz o to zvladnul bych to, jenze sem si ted dal 2 pivka a mam chut pichat tvoji mladou, abys videl ze neni konec sveta. A ver mi, ze s laskou a respektem k tobe a celymu svetu. Ty jsi v sebedestruktivni hre; tvy story ze zivota i tvy touhy to ukazujou. Proboha vzdyt v Cesku to jinak nejde, i kdyby se sem buddhove z cely mlecny drahy sjeli na mejdan. Sebedestruktivni dynamika cely civilizace do posledniho cloveka je rozjeta.
Napsal bych ti "nech tomu volnej prubeh", ale jednak v tomhle threadu myslim si nesmim vyskakovat a jednak to jen tak nejde. Ono tohle nema smysl, vim cim te seru a taky sem za to byl leta nasranej a "vyvanout" to bude muset i kdyz jsi nadherne pouzil postmoderni argument v praxi sam... totiz rekl jsi, ze na to nejsi pripravenej. Kdyby to nebyl tvuj thread, tak bych ti rekl, ze na to kurva ready jsi, protoze uz to umis nakrasne a presne pojmenovat a jen kolem toho chodis. To vyvanuti neni nic jineho nez priznani neexistence falu. Bez meditaci. V meditaci k tomu (asi) dojit lze, ale jde o to se podle toho zacit chovat. V hlave uz mas urcite jak vydelat mega za mesic. Bez prdele. venujes se tomu dlouho. Mohl bys mit to, o cem tu uz leta mluvis. Ale nemas to a nechces to a nema smysl te nutit si to brat. Protoze je duvod si to nebrat. Vzit si to znamena vykrocit do prazdna.
Do prazdna bez nadeje.![]()
Dal jsem si ted jednu velmi umelou hranici toho, co zvladam. Budu zvladat lidi, co jsou proste schopni dojet do Brazilie a tem se venovat klidne i tim, ze dokoncim jejich destrukci ve spolupraci s nimi. Stejne tak, jako jini lide dokoncili moji v uspesne spolupraci se mnou. Teprv PAK prijde to harekrsnacky uvolneni a bude uplne jedno kde a v jakejch hadrech.
Proc sakra buddhisti opakuji "vsechno ziti je strast"...
Muzu ti tu udelat Duchovno 2.0. To by byla docela prdel. Takovi Gamblers Anonymous.

Odpověď s citací