okay then, hodně zápasů, málo zajímavého, na první pohled Clippers, ale po posunu lajny tam nevidím žádnej Edge. Magic bez Howarda, kterej je suspendovanej = poloviční Magic, Portland je pro mě ale nevyrovnanej, snad se rozjíždí, tohle bude jejich test, jsou deep a na každým postu tak jako Nuggets sou silní, pokles lajny mě ale taky neláká. Jazz nevěřím natolik abych do nich dal peníze, Knicks jsou jak na houpačce, pro mě překvápko, že takle roznesli včera Hawks a to hrál Melo tužku, samo má nějaký výmluvy, no dnes prej bude fit. Čekám, že v MSG bude dnes zářit, taky no bet. Hornets prokosila zranění, West je v tom sám a to ho bolí kotník, je to ale držák a v takový chvíli hraje neobyčejně dobře. Málo kdy se vidí aby bookies dali lajnu pod 180 no v zápase dvou def týmů je se to nabízí dokonce to i láká, že prostě Hornets nemůžou jít přes 75 bodů, na mě je to málo, známe ty splašený bench co umí zahrát.
Přeci jen vás ale občastuju nějakým pickem. Zkusím si
Rockets @ Kings - Houston -4
uvidíme, ale z tohodle mám dobrej pocit a líbí se mi ta lajn

Thunder @ Grizzs - OKC +3 / ML

po včerejšku se všichni zbláznili a loží kodiaky, Mavs ale bez Chandlera jsou úplně jiní Mavs, oukej já to vidím 50:50, MEM je doma silnej, ale zkusím jít proti všem, smrdí mi to

That's all folks, expect unexpected