nhltiper. ber to ako chceš, len kurva nedaj tomu nálepku intelektuálskej masturbácie
najprv som to chcel napísať inak. niečo v zmysle, že keď čítam podobné otázky, mám nutkanie odísť do tibetského kláštora. podstúpiť sebazničujúcu katarziu. zistiť z podvedomia,. kto je kokot. ja, alebo ten kto kladie otázky. (dúfam, že máš 300% nadhľad a nenasere ťa ani stádo volov)
potom som si spomenul na jednu vetu od Orbitala, kde charakterizuje sazkar.net ako niečo medzi psychoanalýzou a Klubom rváčov, preto to napíšem takto:
to, v čom sa ráno zobudíme, sa volá nedôvera a hľadanie. pochybujeme celým spektrom nášho minivesmíru. a hľadáme záchytný bod. každý z nás v niečom inom. problém je, že väčšinou to dopadá v krivke vegetovania, maniodepresívy, chlastu, filozofovaním a inými pičovinami. a nekončiacou snahou hľadania zmyslu čohokoľvek. sazkar.net je bez nadsádzky krásne laboratórium, vďaka za to, že existuje.
danteho peklo je materská škôlka oproti tomu, čím som si prešiel. musel som hľadať pár vecí, aby sa dalo fungovať ďalej. pre tento post sú ostatné z nich nepodstatné, podstatná je ruleta. ak dospeješ do štádia, kde vieš, že 99% vecí v živote, vzťahoch, ekonomike, biznise, politike, športe atd nefunguje „správne“, je to buď na vlastný odstrel, alebo sa ti podarí nájsť to 1%. čo funguje. ruleta tam patrí. DOKONALÁ NÁHODA V NENÁHODE. lebo všetko okrem poriadku vo Vesmíre, ktorý funguje nezávisle od nás (aspoň niečo kurva), je zmanipulované. dojebané, alebo podplatené. ale keď roztočíš koleso poctivej rulety a stane se jednoznačná udalosť – padne číslo, je to čisté. žiadna korupcia, žiadne intrigy, nič „ludského!“
teraz to skrátim, lebo rozoberať tu teóriu pravdepodobnosti, nerovnomernú distribúciu čísel, zlatú špirálu a nekonečné matematické a štatistické rozbory ozaj netreba, to má každý dávno za sebou. s resumé, že z dlhodobého pohľadu ideš do mínusu, tam nieto o čom.
vieš čo je jedným z plusov toho môjho 1% portfólia „fungujúcich“ vecí v živote? blbá náhoda a súhra okolností, že som našiel, o čom tu celú dobu hovorím, Parronda, kvantovú fyziku a ďalej soft, ktorý síce napísal niekto iný, a ktorým sa to jedine dá bleskovo prepočítavať a vyhodnotiť. ale ja som to dotiahol do konca. a hrám to. a ver, že nebyť toho, tak sa ešte kurva dlho bude brať za bernú mincu axióma, že ruleta je shit, čo ide do mínusu a hrajú to len kokoti a basta.
no nič, historická chvíľa sa blíži, tram ta da dááá / už mi zas jebe. tu máš kompletnú session z 31.marca - http://www.uloz.to/4923580/sess-31032010-001.xls
je to tá prvá zo zdokumentovaného experimentu, čo som odohral. ak si frajer, tak ju rozkľúčuješ. je to jediný krát, a je to len tu na sazkar.net, čo to zverejním, na ostatné weby serem bolí ma hlava
P.S. na Vianoce som dostal knihy, čítam len faktografiu, v jednej organizácii platilo, hovor iba pravdu alebo mlč
P.S.2. vlastne som ti neodpovedal na otázky. v „normálnej“ fyzike a matematike nevytvoríš iracionálny kurz, v kvantovej ano. slabo čítaš. ušetrím ti rátanie z tej session: vonkajšie stávky sú kurzom 2. v sess. odohraných 408 spinov, plusových 195, total profit 2762. z toho resume: vysledny kurz 6,7696078431372549019607843137255, úspešnosť 47,794117647058823529411764705882, tie desatiny a celkový plus vypadajú ako schizofrénia, ver tomu, že Parrondo a kvantové javy sú práve o tom
a na poslednú otázku, ja sa za neho neskrývam, ja ho reálne hrám ty debil (fakt to nečítaj doslova)