Citace Původně odeslal Jimmy
Co by si mi psal, kdybych já napsal, že sem 30-ti letej řízek, kterej ve sportce vyhrál 10 mil. a chce se s litrem jít podívat do kasina?
napsal bych ti totez, jen bych te v skrytu duse litoval asi jeste mnohem vic, protoze neni nic horsiho, nez kdyz na cloveka, co dela totalni kravoviny, jako hrani ve sportce nebo podobna "cinnost z nudy", tzv. sedne stesti (ve skutecnosti se cloveku nemuze stat nic horsiho)
Citace Původně odeslal Jimmy
Já si chci jen vyzkoušet něco nového, rozhodně tam nehodlam prohrát barák, jen vezmu litr a buď ho prohraju a znovu si pročtu tohle téma a nebo si odnesu i něco víc a.....tohle téma si přečtu zase, abych to tam druhej den hned neprohrál. Rozhodně do toho nechci spadnout. Ikdyž, když si vezmu nějakou částku na týden (kterou bych si mohl dovolit prohrát), je to lepší než chlastat a hulit jak drak z pohádky...tohle popřeš?
pokud chces vyzkouset neco noveho, tak proste zaplat litr a je uplne jedno jak ho prohrajes, nevim jestli pro 18letyho kluka je litr malo nebo hodne, rekl bych den prace to bude, jen bych premyslel, jestli nejde investovat jinak

na svete muzes vyzkouset mnoho novych veci, treba strcit ruku do lisu, koupit si za 15Kc kyselinu sirovou a nalit si ji na koule a ptaka, muzes zkusit soustat s kamaradama, nebo se muzes modlit k nejakymu bohu at zachrani Eurozonu; jeden chlapik jmenem Castaneda rekl, ze nejhorsi, co muze clovek delat, je zkouset nebo delat veci "jen tak"

proste plan je potreba a je jedno, ze vse nakonec skonci uplne jinak, nevim jak je to zarizeny, ale je to tak

Je fakt, ze tva posledni otazka je dobra a miri spravne. Neni rozdil mezi hranim kasina, chlastem a hulenim a mnoha podobnymi cinnostmi, ktere maji za ukol jen zahnat nudu nebo tak neco. Vydrzi ti to par let. Nekdy cca kolem 25ti se pak z cloveka stava prazdna troska, ktera dnes jeste teda chodi do pravidelne prace a ma pidibyt na hypo... vidim to vsude kolem sebe.

Jsi mladej, mas spravnej elan, verim, ze chces poznat novy veci a jsi stale "cistej". Z ty tisicovky muzes vydelat miliony. Jen holt si musis napriklad uvedomit, ze jsi opravdu sam, ze tvi kamosi a okoli ti cestu neukaze. Ze si musis vsechno vyhrabat sam, treba tady na foru nebo ve svete, je to jedno.

>>> Nebo taky muzes zkusit skocit z panelaku. Treba to bude poradna rana a mozna se ti z ni rozsviti. Pravdepodobne skoro vsechno, co vidis kolem sebe, je mimo, tak jako to vidis s chlastem a hulenim. Vim, ze clovek ma tendenci se neceho chytit a kdyz prijde na to, ze nekudy cesta nevede, tak si rekne, aha, tak to druhy bude ok, jsem rad ze jsem objevil tu past. Jenze tech pasti je hodne. I kdyz patrne do gamblingu nespadnes /ale bacha, clovek nikdy nevi/, vyhazovat zdroje "jen tak", je tezkej hrich.