ne, inovacePůvodně odeslal radegast
ne, inovacePůvodně odeslal radegast
Gambling feels like endless ejaculation
No ja som dostal limit 66 Euro na akúkolvek stávku, ale podotýkam až po prvom väčšom výbere peňazí z konta ....
takže je mi dosť divné že sa limit vzťahuje na výšku kurzu...
Ale ako sa hovorí---- náš zákazník nadovšetko.... Asi pristúpili k dynamickému individuálnemu hodnoteniu klienta....
Všetko chápem, len tomu nerozumiem...
Původně odeslal harvester
Muzes blize specifikovat co u Tebe byl prvni vetsi vyber penez ? Chystam se na nejake nakupy a planuju taky neco vybrat ze svych uspechu v nhl![]()
tak bumpnu tento thread ... opet jsem dostal limit na svoji oblibenou sazku .. ale fakt tomu nerozumim, podle ceho ty limity davaji, protoze sazim naprosto totozne a stejne castky jako bratranek a ten (zatim) limit nema, ale je fakt, ze on sazi jeste i neco jineho a tam mel i nejake neuspechy .. mozna maji nejaky interni strop vyher za nejake obdobi, ktery kdyz prekrocim, tak me zlimituji ... nevim no
nicmene, jak vyse psal tusim nhltiper, v novych sazkach vypsanych v letosni sezone je zas value, staci si udelat prostou statistiku a bije to do oci ...
EDIT : tak vsechno je asi uplne jinakja to vubec nechapu
sazel jsem ten den jeste jednu sazku, kterou vypsali az pozdeji a limit nikde .. a dalsi den vsechny sazky taky bez limitu ... proste to vypada, ze me zlimitovali ten den na jedne konkretni sazce v jednom zapase ... prestavam chapat logiku veci
![]()
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
-_- |