Tohle je pro Livko základ,mít co nejaktuálnější informace,ja NBA sázím každý den,hodně sázím výsledky čtvrtin a kromě streamu mívám otevřené ještě další min.dva,tři live score,at mě nemůže nic překvapit.Prvně jsem také narazil na problém jak moc LIVE jsou zápasy přenášeny. Na jednom streamu Lakers - Spurs čas 8:52 na druhém čas 8:12 takže pokud někdo sledoval ten první stream byl poměrně znevýhodněn a něco mi řiká že ani ten živější přenos nebyl možná uplně live.
Přece jen když plácnu zrovna zápas Lakers - Spurs je těžký vědět na koho vsadit ale když vsadím dejme tomu v čase kdy Lakers vedou byť i o 4body jsem přeci zvýhodněn. Sázka před zápasem je sázka za stavu 0:0.4body v basketu je fakt nic.Ale dá se toho využít naopak.Uvedu priklad vcerejsi zapas Milwaukee-Philadelphia.Bucks byli jasny favorit,hraji o play off,vyhrali 15 ze 17,Phile uz jde jen o to se cti dohrat sezonu,vitezstvi poslednich tynu by se dalo pocitat na prstech jedne ruky,ale porad je to jejich prace,jejich zamestnani a musi hrat naplno kazdy zapas.A obcas jim to proste sedne,basket je hodne sport o rytmu a jestli ti ujede vlak,blbe se s tim neco dela,no a vcera prave byla Phila ten tym co uz od prvni ctvrtky hral uvolnene,lehce a padalo mu to tam,Bucks se nemohli dostat do tempa a to bylo patrne uz v prvni qtr.A pak se na zacatku 2.qtr dostali bucks do vedeni asi o 6bodu a Phila si vzala time out a v te chvili ty to zhodnotis,jsou jen dve moznosti,jak se to bude vyvijet,bud se konecne milwaukee probere a nakonec je prejedou a nebo to bude pokracovat jak doposud.Vetsina lidi,co nesleduje zapas sazi milwaukee za smesny kurz,presto ze jim nejde strelba a obrana taky nefunguje jak jsou zvykli,protoze jeste zbyva hodne casu a favorit se prece musi prosadit.V te chvili byl vcera kurz na Philadelphii na viteze 2.ctvrtiny 7.5.Jsou -6,maji balon zbyva pres 8min do konce qtr a nehraji vubec spatne.Jedine co ti muze hlodat v hlave je,ze phila je predzapasovy outsider a nemuzou prece vydrzet cely zapas.Ale proc by nemohli vydrzet aspon jeste 2.ctvrtinu?Pak je to o rozhodnuti.Jestli budes riskovat stovku abys vyhral pade a nebo budes riskovat 8,abys vyhral taky pade.
A k tem Lakers,je vazne lepsi je vsazet,kdyz jsou pred koncem -4 nez +4,odrazi se to na kurzu a sance nejsou moc rozdilne,pak zalezi na konkretnim zapase,aleprave diky kobemu jsou lakers schopni v zaveru delat zazraky.Asi mesic tomu jsem hral lakers v kurzu kolem 30 v zaveru zapasu,kdyz prohravali myslim o5 nebo 6,a Bryant pak dal trojku,dalsi trojku,ktera byla po review prehodnocena na dvojku,protoze slapl na caru(to mozna rozhodlo o tom,ze sazka nevysla)a v posledni sekunde mel jeste strelu z pomerne dobre pozice na dvojku,ktera by vynutila prodlouzeni a uz by se dalo v pohode jistit,ale odrazilo se ven...
Nedavny zapas milwaukee v Sacramentu a vitezstvi ztraceneho zapasu v overtimu,kdy se Bucks dali hrat dve minuty pred koncem normalni doba za kurz taky kolem 30i a jeste v posledni minute,kdy slo videt,jak se sacramento trapi a milwaukee se zdalo,ze tam spadne kazda trojka,v kurzu 6...vybavuje se mi i jeden zapas Bulls,to je uz par mesicu,prohravali pred posledni qtr snad o dvacet bodu a jeste vyhrali..je spoustu prikladu,ktere podporuji tvrzeni,ze zadne vedeni neni bezpecne,jen si je vsechny ted nevybavuju![]()
A to nejenom v basketu a hokeji,ale i ve fotbale,kdy by si clovek rek,ze se skore hybe pomaleji a je ten vysledek trochu vic v bezpeci...napadaji me treba slavne finale champions league AC-Liverpool,3:0polocas a vime,jak to dopadlo..nebo jeden zapas franc.ligy myslim dva roky tomu,kdy Bordoeaux hralo venku a prohravalo 0:3 dvacet minut pred koncem..vyhrali 4:3.
mám dojem že tyhle "tutovky" se asi nejvíce vyplatí u tenisu. Tam jsem během asi 30 zápasů vypozoroval že ten kdo má v kapse jeden set a v druhém vede třeba 2:0 a má podání tak se nestalo že by se to otočilo.Tak tohle je straslivy omyl,cos ted napsal,na tenis jsou tady jini,ale je to fakt mimo.30zapasu vazne neni vypovidajici vzorek,ale v tenise se nekdy deji ty nejneuveritelnejsi veci.Me se vybavuje jeden slabsi priklad,posledni zapas Ancice na Indiana wells pred tim nez prohral s nadalem,ted nevim s kym hral,ale po prohranem prvnim setu vedl ve druhem 5:0 a ten druhy frajer otocil na 6:5 a sel podavat na vitezstvi v zapase,vem si ze otocil ztraceny set a mel servis aby to mohl ukoncit,kurzy mikro na nej,on servis prohral,prohral tie break a nakonec cely zapas..ale to je nic nemam s tenisem tolik zkusenosti jako jini z tohoto fora,ale proti nekterym story co jsem cetl nebo slysel,je toto slaby odvar,a v zenskem tenisu se nekdy dejou ty nejsilenejsi veci,vazne nekdy tezko uveritelne,takze od teto taktiky se fakt drz dal.
No doufam,ze jsem to napsal trochu srozumitelne,dneska jsem vstal brzo a po ctyrech hodinach spanku si nejsem stoprocentne jisty svou svepravnosti,zkousel jsem to ojebat psanim hacku a carek ze startu,ale to bych nad tim stravil dve hodiny.

Odpověď s citací