Hmm, tak se neurážej. Každý se může svobodně vyjádřit, tak proč hned přestat přispívat?
" Bohužel pro tebe se to i tentokrát potvrzuje" (a nebo jsi to snad nenapsal), neni mysleno na tebe. A nebo abych byl presnejsi o tebe nejde. Nezlob se, ale z tohoto slovesledu jsem uplne blbej. Tak na koho to bylo mysleno, kdyz ne na mne? Ja zase naopak ze sve zkusenosti znam dost pripadu, kdy nektere informace zverejnene v mediich (a nemusely to byt jen tenisove) byly pravdive (a ver, ze jich nebylo malo). Nehlede na to, ze jsem nikdy nikoho nenutil a nikdy nikoho nutit nebudu, aby snad podle mne uzaviral sazky. S prominutim jen blbec se necha ovlivnit od neznameho prispivatele, ktery ma na foru 20 tipu a jeste je v minusu. Jelikoz tady opravdu nejsem sam, jak jsi se mimo jine spravne dvakrat zminil, nebudu dale zbytecne podobnymi prispevky zatezovat tuto sekci.Původně odeslal Hombre
Hmm, tak se neurážej. Každý se může svobodně vyjádřit, tak proč hned přestat přispívat?
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Simon 62 75 62, sazka KO, Hanescovi utekl zacatek a razem prohraval 0:4, pak to dopodavali na 26, paradoxem snad jen to, ze mel Rumun v tomto setu vic breakballu nez Simon, takze to zase tak jasny jak stav 62 muze napovidat, nebylo, nicmene na bp se enhraje... Druhy set byl vyrovnany, Rumun mi prisel i subjektivne kapku lepsi (mozna prani otcem myslenkyPůvodně odeslal Hanes
), kazdopadne za stavu 30/30 pri H. podani zahral francouz 2 fantasticky mice a i druhy set byl v trapu a vlastne i zapas, jelikoz Hanescu viditelne otresen hned prosral dalsi 2 sve servisy a bylo vymalovano... Kazdopadne Simon me vcera hodne prekvapil, hral vyborne...
Pocet tipu: 21
Z toho vyhranych: 6
Void: 0
Celkem vsazeno: 68
Celkem vraceno: 50,33
Profit: -17,67
ROI: 74%
Tip c.21: F.Pennetta-A.Mauresmo: 1 kurs 2,60 Pinnacle vklad: 4 0:2 KO
Federer vyhraje 3:0 na set y
Sazka 1,17 ...X... Bwin 1,59
ani jeden kurs se mi nelíbí, ale rozdíl tam je a ne zrovna malej![]()
zkusím Féďu 3:1 za 4,55 u Tipáče
sledování props tě naučí lépe číst hru
1.64 pinnacle
sazka se vytahla![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Sazka dava na favority takovy podkurzy, ze obcas na dogy se da neco najit. Treba vcera Mauresmo 2:0 @6,0![]()
roddick hcp 3,5
murray hcp 5,5
federer mene jak 54,5 es v zapase
tot moje sázka![]()
to se da vsadit kde¨???federer mene jak 54,5 es v zapase![]()
no tuhle hranici vidím u synotu, ale nejsou to jen esa Federerova, ale v celém zápase a dá se čekat, že i Karlovic jich pár dáPůvodně odeslal JIRKAHOMOLA
, nicméně myslím myslel Kryštof tuhle sázku...
panove jsem linej vypisovat oba soupere, tak me netrestejte, spis jste meli potrestat tuhle naprostou hovadinu, kterou vypsal synot a posleze i fortuna, ktera posunula hranici jeste na 56,5 esa pro OBA soupere, spis nez prumerovani poctu es na zapas a z toho dedukce hranice počtu es, by se meli venovat vzajemnym h2h stats obou hracu. jinak es bylo dohromady 30.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |