To je presne to samy, co neskutecne sere i me. Klobouk dolu nedavam, naopak uz pet minut medituju, proc nedavam prizdisracovi ban. Asi to nejakej duvod mit bude.
To, co ze sebe lidi nechali udelat je katastrofa. Priposranost nonplus ultra. Ten clovek, co dostal tu pokudtu dostal takovych darku, jen je sebrat. Zaprve dostal za ucho a to pomerne levne a to za to, ze se choval jako debil. Za druhe - ma druhou sanci. Vysrat se na pokutu, vysrat se na Cesko a jit do pice, protoze v Cesku neni vitan. Pokud to udela, bude odmenen. Pokud se zakuta v Cesku, at uz jako perzekuovana obet, o jejimz bezpravi si budou povidat jeste pravnuci anebo pokud se bude jako blazen deset let soudit, budiz proklet. To nema nic spolecnyho s tim, ze nam by se hodil vyhrany precedens, nebo s tim, ze je to pochopitelne prasarna.
Vitejte v realnym svete, vazeni. Od Babise se mi to libi. Konecne nekdo, kdo chape silu symbolu a bohuzel az prilsi dobre odhaduje, jaky Frickovsky sracove v Cesku zijou. Ano, bude to nejkomentovanejsi clanek v idnes, ale to bude tak vsechno. Na straspytle to omezene zabere, nejaky procento lidi to odevzda radsi fortune.
Ted jde fakt o to, aby se i lidi nebali podobnych rozhodnuti jako Babis, kterej proste skutecne nadrzo vylez s nesmyslnym zakonem a prosazuje silou a hruzou to, co chce.
Uz jsem to tu psal - po dost podobne nesmyslny kauze jsem v Cesku nemajetnej. Katapultovalo me to do Brazilie, kde se mi vlivem tvrdejch podminek brutalne zvedl edge + jsem byl donucen presunout majetky na offshore firmy, coz je asi ten financne nejlepsi krok v mym zivote. Nejen ze neplatim dane a nejakej babisuv zmrd mi nekouka co kde mam, ale zaroven me uz opravdu nezajimaji nejaky bagatelni vymysleny dluhy a neklepu se, ze mi kvuli 30 korunam u doktora nekdo ukradne vsechno co mam. A jako ten nejzasadnejsi bonus je to hrozne silnej symbol, protoze uz ani nemam moznost se probouzet jako ctihodnej obcan v jakykoliv zemi, coz zase brani my hlave v kokotinach a musim vzdycky hledat undergroundovy na chlup efektivni reseni. Z hlediska bezneho zivota je to na hovno, clovek si uz nehraje na multiidentity, ale stava se jima, jenze je to cely dobrodruzstvi. V budoucnu takhle dopadnou vsichni, co budou chtit neco delat, pokud se nebudou chtit stat uplne totalnima strojema a citit budoucnost uz ted... nemenil bych to za nic.
Babis a cela tahle maskarada je tu proste kvuli prizdisracum.

Odpověď s citací