COL/PENN
insider info
U 136, hraju 1.5 units
Printable View
COL/PENN
insider info
U 136, hraju 1.5 units
prave me probudil znamej, ze tohle proste musim sazet..no tak sazim, doufam ze to prohraje pac to nikdo vsadit nestihl odsud jiste...
kdyz to zaclo v jednu tak ne ;-( ;-)
btw. by me zajimalo proc byl na Winthrop kurz pres 3...
zaclo to 1:15 a kez by to zaclo v 1
ted sem nasranej, nevyspalej a musim cumet jak prohravam velky love
prokristapana
znamyho sem za to poslal do prdele po 4 min 23 bodu, za dalsich 10 dali dalsich 20
ted abych si snad pral aby to prohralo nebo co
NCAA je fakt priserna soutez
heh, ti to este krasne vyhraje ;-)
12 bodovej dog dostava na prdel mam obavy z druhy pulky,
winthrop v pulce +212
tak co prisadis si na U71 na 2H? ;-)
ja proste spim, zdalo se mi ze je cerven, teplo ... vsude nadherny zensky a misto toho musim zas sazet a jeste si spletu doga a favaCitace:
Původně odeslal Orbital
nechavam to v polocase byt, no 1.5 jednotky nesazim kazdej den, prej meli dneska hodiny a dokonce zkousky a jsou utahani
nj sem psal ze nechapu proc byl na winthrop pred zapasem tak vysokej kurz... na tom se asi dal vydelat slusnej balik jak to tak vypada...Citace:
Původně odeslal Orbital
7 bodu za 3.5 minuty pohoda
pak najednou nahazeli 12 behem jedny minuty
opravdu bych rad vedel jestli tam hrajou basket nebo neco uplne jinyho... neco s bonusovymi tlacitky
u winthropu bych rekl ze jde o nejaky vitezstvi v divizi toho jejich oponenta, anebo nejaky zraneni
tohle je neuveritelny, doufam ze jen castecnej vypadek:
Citace:
15:39 33-43 PENN Mark Zoller made Two Point Layup.
15:50 33-41 COLUMBIA Niko Scott made Three Point Jumper. Assisted by Mack Montgomery.
16:07 30-41 PENN Brian Grandieri made Two Point Jumper.
16:38 30-39 COLUMBIA Niko Scott made Three Point Jumper. Assisted by Mack Montgomery.
16:46 27-39 PENN Darren Smith made Free Throw.
16:46 27-38 PENN Darren Smith made Free Throw.
no nevim, Winthrop je v konferenci prvni, Missouri treti a navic Winthrop ma strejk 12 win v rade... uvidime, vypada to ze je prejedou
no prave... ze missouri ma motivaci jit vyse, kdezto winthrop si to drziCitace:
Původně odeslal LadyMaster
Congrats, under vysel este se slusnou rezervou... asi se dnes u testu zapotili ;-) Ja daval U71 na 2H, vyslo to o bod ;-)
ty vole! U 71!! no tak ja si tu celou dobu nadaval ze jsem to nehedznul na O 71.. tak parada!
Nj kdyby mi to nevyslo tak bych te aspon moh sprdnout zes moh mit middle... ;-))
ono sme to taky mohli prosrat pekne oba dva... nastesti si udrzeli odstup a netrefili plno FT na konci
ale to je furt to samy, jdu zkoumat frantiskuv tip
No a Winthrop je smaznul slusne... na FT i 2H byly moc pekny kurzy...
nj nj, velmi dobry ocko mas!Citace:
Původně odeslal LadyMaster
bohuzel sem to nestih na FT dat... stahli mi to pod rukama.. ;-(
ted se blizi dalsi "zaruceny bet", Albany/Boise under na 2nd half, ale jdu spat do ty doby
tak NE! hra je vyrovnana!Citace:
Původně odeslal Orbital
radsi si dam tohle
Sophomores 2/16/2007 9:15:01 PM - (EST)
Team Total Points OVER 57 -115 for 2nd Half
5 dimes za 0.3 units
Chlapi, klobouk dolů, že se vyznáte v NCAA, pro mě je to, jak psal Orbi výše, strašná soutěž. :( Což mě štve, protože se tam hraje hafo zápasů. Gratulace k úspěšným tipům.
nn, to nebude aspon pro me tak zhavy;
ja si davam jen ty druhy polocasy ponejvic ze svy hlavy
a pak tyhle hity ze zamori, co mi obcas nekdo posle - myslim, ze v tom, co mi nekdo poslal jsem jeste neprohral - tudiz v tom asi bude taky kulisarna
btw. jsem vcera dostal Harvard/Brown Under na 1st half jeste a vyslo v pohode, jenze bez my ucasti nebot jsem nestihl vstat
napr. tohle byla sazka na zcela minoritni ivy league, tam to nejsou borecci, co jakoze studujou, ale ve skutecnosti jsou farma NBA - jako za sociku byli nekteri sportovci u nas na oko zamestnavany; tohle jsou doopravdy studentici, pro ktery je nejdulezitejsi studium, tudiz patrne value nejvetsi