Atlanta Hawks/New Jersey Nets (U 191.5) for Game -105
Detroit Pistons/Cleveland Cavaliers (O 185) for Game +102
Atlanta Hawks 4-February-2007 9:05 AM PST
Spread +7 for Game -105
Printable View
Atlanta Hawks/New Jersey Nets (U 191.5) for Game -105
Detroit Pistons/Cleveland Cavaliers (O 185) for Game +102
Atlanta Hawks 4-February-2007 9:05 AM PST
Spread +7 for Game -105
U DET mě straší vzájemný zápasy. Z posledních 10 byl 8 U. Poslední tři byly 158, 140, 166, 170 a 146. Jsou to teď jiný týmy, jiná sezona a vůbec, ale stejně :?Citace:
Původně odeslal Orbital
Zbylé dva tipy se mi líbí. Mám ještě ML na DET za 2,2 ve Fortuně. Dneska se vše hraje brzy kvůli super bowlu. Na ten se chci ještě mrknout. Celej svět favorizuje Colts, ale mě pořád něco láká, abych zkusil Bears. No uvidíme. GL
No, DET 2.2 ve fortune, tj realne pod 2.1 moc nechapu, kdyz ted je na netu 2.28...s remizou...zacinali jako 3pt dog, vypis byl tusim +3, ale asis to sazel driv nez byly prvni kurzy na netu...
co se superbowlu tyce, tak az na livko samozrejme strojim stranou, ale kdyz uz bych mel neco sazet tak asi doga +7.
jinak pokud si to nekdo chcete vsadit, tak ti gamebookers nevypadaji tak zle.. alespon pro maly sazkare 41eur zadara
Jo přesně, sázel jsem to dřív, protože sem myslel, že na netu bude DET mírnej favorit. No nedá se nic dělat. :(Citace:
Původně odeslal Orbital
ano, s DET mas mozna pravdu, tyhle sazky co doporucuju, davaji vzajemnym zapasum vahu 0
mozna to je dobre, mozna ne, napr. vcerejsi zapas, co se tyce totals UTA/PHO byl navlas stejny jako tentyz zapas pred rokem, pamatuju si na to velmi presne a 4ta ctvrtka me opet potesila
zpatky k detroitu...? kdy skorovali hluboce pod 90? 1x za sezonu
a CLE? ukazuji ze v ofenzive umi, nehlede na tu jejich hvezdu, pamatuju jen na vypadek v ORL a to je dost zvlastni team, lajna jde dolu patne prihodim
Jasný máš pravdu. Já psal, že to je jediný co mě děsí u tohohle zápasu. Kdybych se nekouknul na minulý vzájemný zápasy, tak sem jasně pro over. Ty vzájemný mě trochu postrašily, protože to jsou fakt nízký čísla. Ale jak sem psal. Nová sezona, nový výsledky.Citace:
Původně odeslal Orbital
BOZE!
PRODLOUZENI!
CO SE TO TED DEJE??
Tak v ATL se právě po*ral under :( :shock:
myslim ze mame tak 42% sanci staleCitace:
Původně odeslal peeteer
172...
tak ted uz to je spatny..
vsechny 4 ctvrtiny under a celkovej over - tot hadanka pro matematika
jsem moooc zvedavej na SB
Do řiti s ATL. A ani v DET to zatím na střelecký hody nevypadá :(
jdu se nazrat, snad v hospode stihnu pulku,
aspon ze neprojela ATL o vic jak 7, resp. se zlobim, ze jsem nehral i ML,
sazel jsem under i 3ti ctvrtku, takze jsem z toho v plusu, ale i tak nejsem moc stastnej
DET/CLE je brzo hodnotit, cca 30 bodu za 8 min neni spatny po tom zacatku
Máš recht. Celkem to zlepšili, i když teď ke konci poločasu se jim do toho zas tolik nechtělo. No když druhej poločas skončí stejně jako ten první, tak to bude ok :)Citace:
Původně odeslal Orbital
kdybych nemel vsazeno na zapas, sazim ted over... takhle to staci, nemusim se nas.rat 2x :)
hrajou velmi pomalu, ale v 4/4 to tak myslim nebude, pokud nahazi v tyhle ctvrtce tak 43, melo by to byt ok, ale lituju ze jsem si nepockal na 183, coz se dnes dalo vsadit
Totéž sem chtěl teď psát. Koukám na to v televizi a oba týmy čekají s útoky na závěr 24s limitu. Zrovna když se to rozjelo, tak je tu timeout CLE.Citace:
Původně odeslal Orbital
davaji to na galaxii jo? sedim v hospode a je tu nejaka trapna estrada, asi tak trapna najo ATL/NJ
jj. na galaxii. Vždycky o timeoutu se jdu mrknout na net :)Citace:
Původně odeslal Orbital
uz sem ani snad nechod :D
:cry: :wink: :DCitace:
Původně odeslal Orbital