IND/POR
Over 187
NY/CHI
Under 201 (very nice)
Printable View
IND/POR
Over 187
NY/CHI
Under 201 (very nice)
a jeste CHA O 185 jen doufam ze mi to zas nezrusi ten kurz tam byl asi 10 sekund, ale to uz jinde nenajdete
doufam ze jste to nekdo stihnul
nyni je POR 189
NY 200
CHA 187
velmi slabe vypsane kurzy dnes!
ja dneska
ATL-WSH under 202
MIN-HOU over 177,5
pak se mi jeste libi MEM-DEN 202 under ale to jeste nevim
LAC/SAC Over 195 now
(puvodne jsem to vlozil do NHL, posledni dobou mi prestavaji slouzit oci, uz nekolikrat jsem vsadil o radek vedle a skoro pokazdy si koupim v krame jinej dzus nez chci brr)
Dle instrukcí Orbitala od minula připojuji svůj tip :wink: ...a to sice tento zápas na UNDER.Citace:
Původně odeslal Orbital
Už jen kvůli tomu, že do sestavy Portlandu se vrací nejlepší obránce...
http://www.oregonlive.com/blazers/orego ... xml&coll=7
po dvou posledních nářezech se na tréninku 2 hodiny věnovali nácviku defenzivy...tak uvidíme, zda to k něčemu bylo... :roll:
Aktuálně na BAH si zahraji under 188,5
oh yes, to je ta novinka, co mi tu lajnu srazila zase zpatky :x no zkusim z toho patrne nejak vytrejdovat
opravdu dekuji za hodnotny comment a 188.5 je po tyhle informaci velmi dobry tip na under, to je proste nebezpeci overnight lines, jednou novinka pomuze jindy nikoliv
Nenavštěvuješ náhodou forum kolemdvou.cz? Místní největší machr přes NBA tam přesně tuhle zprávu psal v hodně podobným znění :wink: Na tomto foru, když mluvím konkrétně o NBA, tak je tam pár lidí, co tomu skutečně rozumí a dají se tam najít celkem aktualní informace. Pro ty línější nebo ty co neuměj anglicky.Citace:
Původně odeslal kvarkopako
aniz bych chtel cokoliv hanet, natoz konkurencni forum s bezkonkurencne bozskym nazvem, tak informace, ktera je na foru je jiz stara informace - ne ze by jeji dozvuky nebyly videt i minuty a desitky minut po vseobecnem rozsireni, ale na kurzu uz je to pak znat
Jasný. To máš pravdu. Ale kupříkladu tahle informace tam byla už asi v 6:50 a to se dal under dát 189. Bohužel sem ji našel taky pozdě a už sem něco málo dal na over 187 :? A včera tam napsali zajímavý info o zápase SAC a to sice, že Fortuna ho vypsala za 2,05. Aktuální kurz pinnacle je 1,435. Myslel sem to jen tak, že občas se tam dá najít zajímavá informace.Citace:
Původně odeslal Orbital
tak o ceskejch sazkovkach to asi jiste jo... a na bah 188.5 dost mozna vydrzi i kdyby si obe petky nahle zlamaly hnaty... ja myslel trzni kurz, ale dik za info
:lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital
Btw. Jestli si vzpomeneš, tak jak si mi tu nedavno radil, když Expekt vypsal špatně spread, tak a? jim pošlu info. Tak sem ji ho poslal a poslal sem ho na anglickej mail a dnes mi přišlo poděkování v češtině, což moc nechápu.
Tak já si zkusim LAL-MIL U 202 všude
i když to může bejt těsný
A ani 25 USD? To se dělá. Jako forma poděkování.Citace:
Původně odeslal peeteer
Ne ne :? No 25 doláčů by mě potěšilo o malinko víc než poděkování, ale lepší než drátem do voka.Citace:
Původně odeslal Hombre
Jsi na Expekt moc hodný. Za poděkování si nic nekoupíš. Koncem srpna před odjezdem na dovolenou jsem od nich vybral všechny peníze - úplně na nulu. Nyní po třech měsících mi poslali e-mail s dovětkem, že dlouho jsem už u nich nevsadil a nabídli bonus pro návrat. Sice směšný - ke vkladu 10 EUR dalších 10 EUR zdarma, ale pořád je to bonus. Nechám je ještě vycukat, a? přidají víc...Citace:
Původně odeslal peeteer
Kdybych nechal peníze ležet u nich na účtu , tak nedostanu žádný bonus. Ale když "jako odejdu", bonus najednou dají. Přitom jsem od nich natrvalo neodešel, jen vybral peníze, protože skončila tenisová sezóna a neměli mi už co nabídnout.
-------------------------------------------------------------------------------------
oni si to tam nejak preposilaji, kdyz je to spadajici pod cechyCitace:
Původně odeslal peeteer
myslim ze ten email pro tebe muze mit nekdy eventualne mnohem vetsi cenu nez 25 USD, ja trebas toho greeka co me bloknul taky dostal k jakemus takemus kompromisu a odbloku uctu a myslim ze to je kvuli tomu, ze jsem referoval spatny lajny a pastposty...
holt tak to byva - dobry sazky prohravaji a spatny vyhravajiCitace:
Původně odeslal kvarkopako
vcera 2-1-1 (za ten push pocitam Portland, kterej se uzavrel v polocase, jak vidno zbytecne)