http://ekonomika.ihned.cz/c6-10084500-2 ... 53-milionu
Printable View
muj tip je ze real bude mozna i o rad vys
bude tam jiste spousta poplatku utopenych v prestrelenych nakladech danovy optimalizaci koncici buhvikde.. a buhvi jak pani ucetni zauctovali manipulak
by mě zajímalo kolik vypláznul tipsport za tohle :-) http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/07 ... -cech.html
asi spis fortuna ne?Citace:
Původně odeslal Frantisek
pustil jsem si to a asi to radsi vypnu, nemusim trpet vycitkama svedomi, ze my prachy sou krvavy love nejakyho chudaka
..no ne tak sem to zkouknul skoro cely ... hlavni linesmaker fortuny: "jsou lidi co se sazenim zivi a takovi jsou pro nas nebezpecni" :shock: asi by to chtelo trochu zmenit pristup smarja :roll: no aspon to rek natvrdo
jinak...a mozna se v tomhle mylim.. rekl bych ze kamenna sazkovka nenecha radne vsadit nikoho, kdo je schopen vyhravat, sazet statisice resp miliony, natoz nekoho, kdo leze do TV; nejak mi na tom neco nesedi, sazkar, co vydelava slusny penize ma na praci neco jinyho nez ukazovat jak je dobrej v tv
nebo je to nejak jinak? znate toho pana "Dedice" tusim nekdo?
A další asi překvapivé, ale neoficiální číslo. Kámoš dělá v Tipsportu na pobočce a dle jeho odhadu 3-5% výherních tiketů si výherci vůbec nevyzvednou. A jedno % už dělá fakt slušný ranec. :DCitace:
Původně odeslal Orbital
to je zajimavy... ale tam bych si zas tipl ze 3-5% tiketu neni 3-5% vyher... ty velky sazky si clovek pohlida spis
btw dalsi dobrej duvod proc sazet na netu..tady se penize-obvykle-neztrati, a clovek muze byt vzdy jen prekvapen, kdyz nekde neco najde, jako i ja dnes naposled
Jj, souhlasím. Bude se hlavně jednat o propadlé, vyprané, ztracené a omylem vyhozené tikety.Citace:
Původně odeslal Orbital
taky jsem to na kouknul a jak tam vytahoval tikety za 20 mega z Fortuny - to byl šok. Vypláznul jim 2 mega na manipuláku. No to je vůl !!! :shock: Měl by si našetřit 20 000 na comp. :D :D :DCitace:
Původně odeslal Orbital
rikal tam neco ze hral automaty..nevim no jestli clovek co zacina s automatama muze delat tuhle praci..mozny to mozna je
ale kazdej koho jsem potkal mel problemy s prijetim sazek v radech desetitisicu, tak proc by tenhle typek mel mit vyjimku?
Tiez sa mi to zda ako "platena reklama" od Tipsportu + Fortuny.Citace:
Z dobrych zdrojov viem, ze obidvaja uz davno neberu za take sumy (pocul som tam nieco, ze "zoberu Vam to za 200 000" ?), ake tam boli prezentovane.
Fortuna berie radovo od 10 000 - 30 000 (velmi vynimocne 50-100 000 - snad ked je pritomny na dispecingu sam "velky Hanak" :-) ) a Tipsport je na tom este horsie (10 - 20 000).
Zaujimalo by ma tiez, ci toho pana (co tam tipoval za miliony) niekto pozna aj osobne, pripadne "od videnia". Je zrejme, ze chodi tipovat niekolkokrat denne a videli sme tam ako odchadzal od okienka a za nim bolo pomerne dost (asi 5 ludi ? - dufam, ze nie figuranti :-) ).
mě osobně pobavilo taky pár věcí
1/ jak vyhodil asi 50 tiketů na stul a řekl tohle je tak za jedno dopoledne
to je absolutně nesmyslný co by tam musel dávat
2/proč bych hrál solovky dávám víc zápasů na tiket kurzy 10-20 za hodně
3/zápas v basketu trvá 3 hodiny(dobrá mohl se přeřeknout)
4/rozdíl mezi mnou a ostatními je jen ve výšce vkladů kdybych hrál za dvacetikoruny mám zisk jen 5000,kolik těch dvacetikorun a za kdy 5 t nějak mě to nedává vubec smysl
o tom že jsem obýhal 4 pobočky když jsem chtěl vsadit trochu víc nemluvím(je možný že majís určitýma lidma dohodnutý jiný podmínky)
prostě reklama jak svině to mě nikdo nevymluví,vezměte hodně peněz a dávejte 50 tiketů za dopoledne akovky v kurzu 20 a hlavně ne na netu tam se vůbec nekontroluje jestli jsou vyplácený výhry a budete bohatý.Mimochodem Vrzán nebo jak se ten člověk jmenuje taky dobrej zásek internet je bez hranic a nedá se proti tomu nijak bojovat proto budoucí zákon počítá se zákazem internetového sázení to je snad schýza nebo co,píšu to z hlavy tak nevím přesný znění ale takhle jsem to pochopil :roll:
Paradoxně si myslím, že tato "odstrašující" reportáž, spíše může některé lidi povzbudit k cestě do pekel. Jak píše Franta. Dávejte to za hrozně peněz, plat?e MP a hlavně více zápasů na tiket. Tiketů tak 50 za dopoledne nejlépe v pondělí, když se hraje pendrek. Mě nedávno nevzali 8t CZK ve slavný Fortuně, tak to bych chtěl opravdu vidět, jak tam někdo točí miliony. Ta reportáž je snůška hovadin.
Vrzáň mě taky pobavil. Např. argumentem že nikdo nevidí, jestli netovky vůbec vyplácejí výhry. No to by ty lidi co u nich sázej museli bejt pěkný kreténi, aby u nich zůstávali. A vůbec se mi nelíbí tohle dávání kurzovýho sázení do stejné škatulky jako automaty. Ten Vrzáň se mi pranic nelíbí a je z něj ohromně cítit, jak by nejradši všem netovkám zatnul tipec. :(
Takovy blaboly do verejnopravni televize nepatri. Stavajici verni sazkari maji vic pritlacit a pomoci nasim slavnym SK k jeste vetsim ziskum ???
Ti chytrejsi a asi i schopnejsi sazkari totiz uz davno odesli na internet a kamenne SK vyuzivaji jen v pripade, kdy linemaker je mimo misu a podari se mu vypsat nesmyslny kurz. A ze by dovolili sazet za statisice nebo dokonce za miliony ??? Hahahahahaha :-)
A ten clovek, co v televizi vyklada o svych milionovych vyhrach patri skutecne do Bohnic, protoze chlubit se na verejnosti, ze mam "hromadu" penez muze jen magor (omlouvam se).
Sazeni zdar :D
rek bych ze velmi pekne a pregnantni shrnutiCitace:
Původně odeslal sublac
stale se hleda nekdo, kdo toho pana zna
mimochodem... pred casem jsem kdesi na foru cetl o cloveku, kteremu Bet365 zvysil limit a to hodnekrat, ty jeho posty nemely vubec hlavu ani patu, takze mozna byl skutecne zaroven blbej a bohatej /ano i to se stava :)/, dost mozna tohle je obdobnej pripad.... asi priste az pujdu do fortuny, tak predtim zacnu zrat trochu bucku, zmenim vizaz a budu tvrdit ze jsem Dedic :D
jsem paranoidni nebo jsou tohle vsechno jen stripky nejaky PR kampane Fortuny?
http://ekonomika.idnes.cz/sazkar-na-spo ... nomika_maf
reklamni kecy ;-) taky sem nak nepochopil proc by sazel 20x ten samej tiket po 2,5K (nebo kolik to vychazi) a ne jen jeden za 50K nebo 5 za 10K kdyz mu nevemou 50K..?
Btw. clovek muze teda vsadit stejnej tiket kolikrat chce? Tim pak postrada smysl naky omezeni castky kterou fortuna na jeden tiket vezme, kdyz beru v uvahu ze kurzy se nezmeni behem doby nez vlezu do vedlejsi fortuny..?
Mohla to být reklama a otiskly ten tiket i v Profíku, ale to že byl vsazen 20x je normální, protože jejich strojem to proleze jen za určitou maximální sázku. Taky se mi to stává, že volají bookmakera, který sázku schválí a pak stejně vytisknou tikety třeba po 500,-.
Nevim, jestli je tohle zrovna ten pravy prispevek na uvod, ale na tuhle poznamku musim zareagovat. Ja tohohle typka znam.Citace:
Původně odeslal Orbital
Nejsme pratele ani jinak sprizneni, ale znam ho jako skutecneho sazkare, protoze jsem nejaky ten cas sedel na jedne z pobocek Tipace (mel jsem "stesti" sedet primo na jedne z tech nejvytizenejsich, co se tyce objemu sazek) a nekolikrat jsem od nej sazku prijimal a nekolikrat jsem mu i vyplacel. Snad bych jeste nasel i jeho vizitku.
Nechci se ho timto nijak zastavat, uz tehdy jsem si myslel, ze je to magor. A v tehle chvili, kdy sleduji (s obrovskym zpozdenim) porad Fenomen dnes ze 7.6., me v tomhle jenom utvrdil. Ani nebudu vyvracet teorie, ze je tohle velmi dobre zaplacena reklama prave Tipace nebo Fortuny.
Jen mi nedalo neodpovedet.... :lol:
Pokud by se nasly jeste nejake pripadne dotazy na tohle tema (skoro uz ze zahrobi), rad odpovim a doplnim, co vim.
P.S: Jinak jsem rad, ze jsem tohle forum objevil.
No to my jsme taky radi :) Vitej na foru a diky za reakci
Zdravim Scholl a taky vitam,
pokud se zde vyskytne nekdo primo ze sazkovky, mame vzdy radost :)
Diky za privitani. Jinak uz jsem rok pryc z toho blazince, kde ti srazi z vyplaty 200 za to, ze si zapomenes dat firmeni kalhoty, prestoze mezi tema tvyma a tipsportackyma je rozdil jen v malym napisu na kapse, nebo za to, ze zapomenes prepsat par desetin rozdilu v kurzech na tabulich.
A presto, ze to "dost" vzalo, tak na druhou stranu to hlavne docela dost zkusenosti dalo.
Takze at se nam vsem dari alespon jako panu Dedicovi :lol:
Ono to asi nebylo dano tim, ze by mu to nevzali za 50 tis. Pri vsech sazkach nad 10K se musi volat bookmakerovi a sazka se hlasit. Bookie to zhodnoti a bud rekne vezmi to jen za..... nebo OK, vezmi to za 50K. Pak problem nastane, ze PC, jehoz program je nastavena na urcita omezeni (v tomto pripade pomer CISTA VYHRA ku POCTU ZAPASU), neprijme sazku na jeden tiket a proto se musi tisknout treba 20x.Citace:
Původně odeslal LadyMaster
Osobne si pamatuju, kdy jsem Dedicovi tisknul priblizne 100 naprosto stejnych tiketu. :lol:
To tam vyblili sileny veci, ktery maj akorat za ucel nalakat novy sazkare a dat novou nadeji looserum. Mozna existuje nejake know how, ale nedovedu si vubec predstavit, jak by mohl nekdo dlouhodobe uspesne vyhravat v kamennych sazkovkach.
Myslite si , ze pohadka o milionari Jurigovi je pravdiva? Pred par lety jsem cetl jeho rozhovor, ktery spis asi sepsal nejaky bookmaker Tipsportu. Sazi jen akovky, da tam co mozna nejvice zapasu, kazdy den vsadi 50 tiketu a uz od zacatku roku chce vyhrat krale sazkaru. Mel jiz info o par domluvenych zapasech, ale nikdy je nesazel, protoze by ho to nebavilo :P
dlouhodobne uspesne vyhravat v kamenkach je stejne jak na netu , urcit si bank , strategie, vyse sazky , hrat pouze sola ... akurat ze ti to dani , e teda vlastne platis poplatky , takze dulezita soucast strategie je nehrat kurzy pod 1,6 ... treba ...Citace:
Původně odeslal Rauuul
jinak je pravda , ze jsem znal typka co sazel celkem silene kombiky v centru ovy v chanci , vetsinou plichty , vetsinou byl vylej nalej + tak dvakrat do mesice mu neco prislo a dejme tomu ze vybral 3000-10000 tisicek (tikety jsem videl , hral pouze soboty,nedele kdy byl velky vyber macu) , ale jak pises o tech 50 tiketech ... :-)
jak rika to prislovi , trpelivost ruze prinasi ...
Podle ceho si urcis vysi sazky? Me se jeste nikdy nestalo, ze by mi vzali vklad vice jak 10000Kc. Vzdycky obsluha zavola bookmakerovi a ten to povoli nekdy za 3000, nekdy vubec a obcas za 10000. Podle me se hrozne bojej a kdyz to neni 1.anglicka liga nebo naka blbost s megapodkurzem tak to proste nepovolej.Citace:
Původně odeslal matesovka
A jak byl uspesnej? Kombiky jsou preci dlouhodobe nejvic ztratovy.Citace:
jinak je pravda , ze jsem znal typka co sazel celkem silene kombiky v centru ovy v chanci , vetsinou plichty , vetsinou byl vylej nalej + tak dvakrat do mesice mu neco prislo a dejme tomu ze vybral 3000-10000 tisicek (tikety jsem videl , hral pouze soboty,nedele kdy byl velky vyber macu) , ale jak pises o tech 50 tiketech ... :-)
zase , jestli do toho o vikendu dal 300-600 , no vetsinou se mu vratilo aspon 100-200 kc , ale celkem pravidelne to bylo lepsi , vidavali jsme se pravidelne aspon co druhy wikend , takze jsem to sledoval , kazdopadne mel stesti , nebo proste jen dobry vyber :-)Citace:
Původně odeslal Rauuul
Rauuule a ostatní:
1/ souhlas s matesovkou, i já beru MP jako nutný "náklad" vynaložený k tvorbě zisku :roll: A netvrdím, že nemám účet u NETovky....ale sami tady na fóru neustále řešíte elektronické peněženky, kurzové rozdíly a mnohdy i limity sázek, poplatky apod. Mě a tuším nikomu ještě nikdo nespočítal, kolik ušetřím např. ročním sázením u NETovky v porovnáním s kamenkou, kdy budu tipovat stejné zápasy, akceptovat rozdílné kurzy, ale finále je roční uzávěrka se všemi MÁ DÁTI/DAL. Tzn. polatky za vedení účtu, transakce, manipuláky, převody apod. Neexistuje žádná studie, práce, důkaz, že NET je levnější jako Kámen ... 8)
2/ Juriga svou kariéru postavil zejm. na kombinátorech a sázkách proti favoritům, trpělivostí hledáním správného tipu ve statistikách a notnou dávkou štěstí, které po prvním úspěchu, tuším vr. 2002 nahradil velikostí volného kapitálu (heslo: každá série jednou končí/proti sériím se nehraje)
3/ koukněte někdy do kamenné pobočky, na tatíky a jejich styl sázení, bez netu, jen se svými poznámkami, čerstvým Sportem, apod. tedy sázkařská klasika (a mnozí vyhrávají a ne málo)
4/ k výši sázek, např. Sazka a. s. zná termín, který je i v herním řádu, "režim vysokých sázek" kdy je minimální vklad na příležitost 30.000,- Kč (o procesu schválení takové sázky se nechci vyjadřovat, protože je to hrůza, trvá to přes terminál i 30 minut, ale jde to), ale v pionýrských dobách kurzového sázení u Aleše Hušáka to byl zlatý důl, neměli totiž MP, ale to jen na okraj. Tedy, pokud si usmyslím, že na nějakou příležitost vsadím 100 000,- Kč, tak to prostě udělám a nikdo a nic mě nezastaví....
Trošku chaoticky napsané, ale včera bylo PU-čko :D
No záleží na stylu sázení každého jednotlivce,o výšce vkladů nemá smysl diskutovat rozhodně jednodužší vsadit 100 t na netu a je to hned než v kamenné o tom není pochyb,i za cenu že nedám jen nejlepší kurz ale přesto i ten horší bude o 20% lepší než v kamenné,pokud se to za poslední 4 roky nezměnilo lítal jsem se 30 t po městě asi 2 hodiny než jsem to vsadil na akovku z čekého fotbalu.
o výšce kurzu,není taky možný diskutovat po odečtení mp to prostě nejde a nemá to smysl.
Omezení 3 ako mě osobně ten zápas vyřazuje z nabídky
Jde o to jak kdo má ten net prozkoumanej a jestli má učty u 5 nebo u 50 sázkovek.
Poplatky pro klasické sázení a převody přes mb jsou teměř zadarmo při sladění měny což v porovnání s 10% z každý sázky je taky jasný.Vubec netvrdím že v kamenných nelze vyhrávat,to samozřejmě jde ale těch pozitiv tam prostě moc nevidím,snad jediný a velký je strašná pomalost kamenných vzhledem k trhu.Takže tak dvakrát ročně tam v průměru dojdu.Ale každej muže mít svuj pohled a muže být pro něho pohodlnější každej den stát desetkrát ve frontě v tipáči kde na něj všichni divně čuměj když nedejbože náhodou něco vyhraje,mít nervy jestli obsluha rozluští dvoumilimetrové písmo chlápka přede mnou a stihne vsadit jeho 8 tiketů po 25 zápasech včas atd. než zkoumání netovek a dohadování se s jejich zákaznickými servisy,posílání kopii pasů a pod,Je to prostě na každým
ahoj Františku , kdyby jenom to , tedka kol zari bylo tusim nejake hazenkarske mistrostvi 21 či co , už nevim , sazim toho , že mi to šumí v hlavě jak řeka :-) no vyhrabal jsem se klasicki kol poledne z postele , omrknul nabidku a kol 13:30 hrali nejak tusim nori s nekym a bylo to , že souper měl hrat bez tri top hráčů a ble,ble...na netovkach kurzy na nic nebo s hcp -3,5 nebo tak , do toho se mi nechtelo , tak kouknu do nabidky chance(mam to nejbliz) a tam kurz na 1 cca 1,8 , rikam parada,,,jeste si muzu vybrat , jestli chanci v levo-v pravo , nebo dozadu,mam tam tri pobocky pokupě , no tak jdu do te relativně nejblizsi , bylo uz kol 13:15 na dverich cedulka prijdu hned , borka si sla nakoupit (delal bych to taky),tak letim do te dalsi nejblizsi ,jsem tam kol 13:25 , typak v duchodovem veku tam soli ty trikety za 20, neco tam nejde , tak slecna resetne comp , ze si ztahne aktualizaci a ja jsem v prdeli :-) pak jen nasrane sleduju jasny zapas , porad + 5 až 6 a tlak mám ...kua , jsou to někdy kšefty :-)Citace:
jinak , prave to je ukazka , že nekdy kamenky maji svuj puvab , třeba fortuna ma někdy k nejakemu zapasu sic kurz 1,8 na over ve švedske hazene , ale hranici občas i o tři branky dole než na netu , někdy je fakt dobre se projit , osobně myslim , že takova kombinace telekonta,netovek a tipače,fortuny,chance v dosahu 10 minut je idealni :-) GL
myslim ze matesovka to trefil/a aspon, co se mensich sazkaru tyce;
jinak ze neexistuje studie ze na netu je levneji? no, vzhledem k tomu mnozstvi kurzu se najde minoritni, avsak nezanedbatelne mnozstvi tech, co jsou v kamennych vys nez na netu /viz. matesovkovy priklady/, pokud se vezme nahodny vyber udalosti na netu a v kamenne, a vsadi se na obe ci vsechny strany tech sakovych prilezitosti, tak na netu se da urcite prodelat mnohem mene, se spravny nakupem kurz lze sazet temer bez vigu, tudiz netovky okradaji mnohem mene
jina vec zase je ze kamenny sazkovky, kdyz uz maji kurs lepsi, tak to casto byva uplny nesmysl, nekde na urovni velkeho arbu nebo middlu, tudiz z toho vyplyva, ze vydelat se da na obou, ale na kazdem jinak; klasicky handicapper, tj. clovek co zna sport a rad sazi hodne zapasu, a ma svuj maly edge, musi sazet na netu /protoze MP a vig 1.8 v sazkovce nepokryje dlouhodobe NIKDO, kdo sazi par zapasu sve denne, protoze ta hodnota tam neni a na netu najde lip na obe strany/; clovek, co si vychytava jobovky v kamenu, ktere obcas prichazeji, se muze uzivit, byt skromneji vzhledem k limitum a fyzickym presunum, i tam; kombinace netu a kamenu, hodnotu zvysuji
jeste k tomuhle:i proto bylo zalozeny tohle forum, protoze sazkovky, ktere zde mohou sazkari doporucit, by techhle problemu mely mit minimalne /je to i o negativni reklame a na wagerweb jiz asi nikdo nepujde/, z tech co jsou tady na banneru napriklad Pin zadny doklady nikdy nechtel, a CS vysoce nad urovni CS jakykoliv cesky firmy /synot mi ani neni schopen jasne rict jak to ma s limity bez vytacek/, greek to samy, ale overuje jednou identitu pri vyberu par tisic usd, 5dimes myslim nic nechteji a australsky sazkovky, vzhledem k ty tuhy regulaci, to je jina kava... proste kazdej spravnej cech dneska resi, jestli maslo stoji o 10kc vic nebo ejstli ma platit par korun u doktora, ale 99% z tech co sazi sazi tim stylem, ze pokud by si poridli pouze a jen ucet na pinnacle a 5 dimes rekneme /zalozeni obou uctu a MB je tak hodina prace behem chatovani s kamosem po icq/, tak i sazkar, co sazi za par stovek a jednou tydne, ma maslo zdarma, doktora taky a jeste koupi vibrator pritelkyniCitace:
zkoumání netovek a dohadování se s jejich zákaznickými servisy,posílání kopii pasů a pod
he,he a mame to i s tipem na vanočni darek :-) jinka pekne receno :-)Citace:
Původně odeslal Orbital
Myslím, že o tom, že sázet v internetových sázkovkách, zejména v těch dobrých, je mnohem lepší než v kameni, nemá vůbec smysl debatovat, protože to je nad slunce jasnější.
I ten zmíněný Dedič, kdyby nebyl trouba a sázel na netu, tak má vyděláno o mnoho "milionů" víc. Já toho chlapa neznám, ale je tam moc věcí, co mně nesedí. Tím neříkám, že neexistuje, či že scholl nám tady říká bludy. To teda určitě ne. Ale těch důvodů, proč ten člověk sází, může být mnoho. A hlavně, otázka č.1 je, jestli vůbec vyhrává.
A nebo si jen tak sem tam vypere trochu peněz.
Jinak obecně, kdo chodí do kamenných, není profesionál. Protože profesionál se vždycky snaží zisk maximalizovat a náklady minimalizovat. A to u 10% manipulaku proti 0% a kurzu 1.8 proti kurzu 1.95 va kamenný nejde. Je to jen o lenosti a neznalosti např. počítačů, nebo netu, jazyka atd. Taky trochu o odvaze, není to pro každého jen tak, poslat někam money a nevědět, jak to dopadne.
A jen pro to, že jsi líný to změnit, tak přicházíš v kamenných o dost peněz. Jen taková řeč čísel.
sázka kamenná kurz výhra internet kurz výhra
100 90.9 ( + 9.1MP) 1.8 72.72 100 1.95 95
100 90.9 ( + 9.1MP) 2 90.9 100 2 100
100 90.9 ( + 9.1MP) 3 181.8 100 3 200
Tím třetím řádkem chci naznačit, že při kurzu sázky větší jak 2, není rozdíl 10% MP ze vsazených peněz, ale deset procent z výhry. Takže budeme-li sa bavit o profesionálech, kteřá nesázejí většinou pod 2 ( že jo Františku :wink: ), tak ztráty jsou opravdu značné. A to se ještě můžeme bavit o tom, že když je v kameni kurz 2 tak někde na netu je určitě aspoň 2.2, ale to je každému jasné. Resp. každému, kdo sází na netu.
A problémy s výběry viz. Orbi či Taxan, připadně problémy se samotnou sázkou jak píše matesovka, to je asi zbytečné rozebírat. :roll: :roll: :roll:
A taky jsme ještě neřešili bonusy, např. 11% každý měsíc Greek a samozřejmě nejen tam. Podle mně to může ovlivnit výsledky zejména středních sázkařů moc a moc.
To bych chtěl vidět, jak půjdu vsadit do Fortuny za 40 papírů a řeknu, že chci deset procent, ale ne manipuláku, ale bonusu. :lol: :lol: :lol:
Ale a? si každý sází kde chce, jen nám nesmí říkat, že sázení v kameni je výhodné oproti netovkám. Ano, může být výhodná jednotlivá sázka, ale ne sázení.
Jo a díky za tip Orbi. Vždycky si lámu hlavu, čím mám manželku na Vánoce překvapit. :oops:
S tim souhlas. Zaroven mi ale nikdo nenamluvi, ze sazenim v kamenkach se neda dlouhodobe vydelavat nebo uz vubec ne zivit. V celkovem souctu pro a proti si urcite prijdes na mensi penize nez na netu, ale da se. A kdo neni nenazrany a umi v tom chodit, tomu to staci. Za ty roky na pobockach znam par lidi, kteri jak jsem napsal, v tom umi chodit, znaji totiz napr.interni predpisy o vyssich sazkach a vi, co a jak udelat, aby se vyhnuli volani bookmakerovi a vsem nasledkum, ktere z toho plynou a nikdo po nich v zivote nechtel zadny doklad totoznosti.Citace:
Původně odeslal Hombre
Jedinym vaznym problemem, se kterym se obcas setkavaji,je dostat sve penize. Ale to uz je o snazivosti a vuli zamestnancu pobocek, zda pro ne ty penize dokazi ziskat a tim padem si i zaslouzit sve kapesne, ktere tito hraci nechavaji z vyher. A timto jsou to pro mne profesionalove (i kdyz sazi vyhradne v kamenkach), protoze dokazi za dobrou sluzbu dobre zaplatit! A tim ted nemam na mysli to, ze jim jako zamestnanec sazkovky sezenu jejich penize....
Moje pritelkyne ho po mne chce uz treti Vanoce. A kdyz ma dojit na vec, tak slysim: Ne, aby Te napadlo mi koupit vibrator! :lol:Citace:
Původně odeslal Hombre
Rikam si, ze mo to sazeni porad jeste nebere tolik casu, abych si nesplnil, to co bych mel delat s potesenim (ale nekdy musim) :roll:
Nerozumim nekterym argumentum v tyhle diskusi.. Mel jsem dojem ze se to porad toci zhruba kolem toho proc kdyz ti nekdo nabizi pajcku nebo stovku tak proc si (ne)vzit tu pajcku jako to delaji lidi co sazi v kamenych. A myslim ze to neni o nazranosti nebo nenazranosti..
Samozrejme ze kdyz nekdo dlouhodobe trefuje 3 zapasy z 5ti s kurzem kolem dvojky tak je dlouhodobe v plusu at sazi na netu na kurz 1.95 nebo v kameni na kurz 1.85...
V tomhle pripade je jen blbej, ale je jeste v plusu. Jak je ale jednoduse videt tak existuje urcita hranice, kdy sazkar v kamenny je v minusu zatimco sazkar na netu je jeste v plusu (napr. pro vyse zmineny zjednoduseny priklad pokud sazi stejnou vysi pri dlouhodobem skore 10 win / 9 lost).
Ale tak at si sazi kdo chce kde chce, pokud nekomu jen diky lenosti staci vydelavat 5K kdyz muze mit o par kroku vedle za tu samou praci 7K tak proc ne.. :)
Jen je to pro me prinejmensim zarazejici, jak muze bejt nekdo na jednu stranu tak chytrej a sikovnej (pokud ma pozitivni edge) a na druhou stranu tak blbej...
no praaaaave, a to je to nejvic zarazejici i na tom dokumentuCitace:
Původně odeslal LadyMaster
jeste druhej rozsirenej nekonzistentni argument: "jem rad kdyz mam v kamenny svy penize jisty, protoze vim, ze je vzdy vyplati", to zni od sazkaru, kteri riskuji veskery svy investice taky trochu divne
To scholl: No právě, o tom mluvím. Když bude sázet na netu, nepotřebuje znát interní předpisy ani dávat někomu všimné. Prostě vydělám víc. Ale chápu to, je přece mnoho lidí, co chodí do práce někam za 12 a chodí tam pořád, protože se jim prostě nechce měnit místo, přestože vedle je firma kde dostanou 15 a ještě se míň nadřou.
A tak je to i s kamennýma versus net.
no ono i na netu je potreba znat interni predpisy, tj. co trebas sazkovka zkousne a co nezkousne vzhledem k sazkam, bonusum a podobne; ja jsem napriklad uplnej debil co se tyce kamenek a posledne to vypadalo, ze na me povolaji policii, kdyz jsem se v synotu domahal smesnych deseti litru
pro vsechny co budou kupovat originalni darek: nedopadnete jako ja, kdyz jsem ho kupoval naposledy, bylo to ve viru vasni a po nekolika dnech a nocich uz jsem opravdu nemohl, jel jsem do prvniho sexshopu nekde pod karlakem v praze a jak unava a hormony vykonaly sve... tak jsem si ehm nevsiml... ze jsem v GAY sex shopu; chlap tam na me zacal mrkat hned, avsak me to porad jeste nedoslo, az kdyz jsem rekl jako "znas zensky", tak on vypiskl jak pubertacka "žééééénskýýýýýý????"; v tu chvili jsem zjistil ze jsem obklopen samym, rekneme velmi zvlastnim pornem, no hodil jsem tam rychle zpatecku a byl jsem pomerne v soku
Tak to by me zajimalo, jak v tom chodit.Citace:
Původně odeslal scholl
Dam jen maly priklad, co se mi casto stava. Chci si vsadit zapas, na ktery ma treba Tipsport i s manipulakem o dost vyssi kurz, nez netovy sazkovky. Chci si ho vsadit dejme tomu za 30 000. Prijdu do Tipsportu, kde mi obsluha rekne, ze lze vsadit max za 2 500, jinak musi zavolat bookmakerovi. Vsadim ho tedy za 2500 a specham do dalsi pobocky, tam ho vsadim taky za 2 500 a kdyz se po 20min dostanu do treti, tak uz je kurz snizeny nebo pozastaveny. Takze se akorat projedu a vsadim jen za 5000.
Nebo pridam k danemu zapasu jeste dalsi dva a ty pojistim protisazkou na netu. Jenze to mi da vetsinou tak kurz kolem 10 a vyhru 300 000. To musi taky zavolat a vyjmenovat vsechny zapasy a pak to stejne povoli treba jen za 5 000.
Pak me napadla treti moznost, kterou jsem jeste nezkousel. Dat obsluze mensi uplatek, aby bookmakerovi nevolala :-)
Jak si tedy muzu vsadit za tech 30 000?
Jinak diky za reakce na moje predchozi prispevky, zmenil jsem tak nazor na profesionalni sazeni v kamenkach :) Mozna se par lidi najde, ale okradaji akorat sami sebe nizsimi zisky.
nejsem si jistej, ze na tohle da nekdo presnej plan na forum, protoze by byl proti sobe, pokud presne vi co a jak (asi jako ten typ na ww, co se mu podarilo najit chybu v software a sazet hluboko v prubehu utkani), uz i takhle to byla pro me prekvapiva informace... mozna si tam vyhlidnout peknou slecnu a jako darek zvolit... no nic no :)Citace:
Původně odeslal Rauuul