Spadea
Galvani
Printable View
Spadea
Galvani
Nice post, du si vsadit :-)
mas cas :-)
dnes mam
kendrick
roitman
berrer
junqueira
guzman
tak se uvidi
vitej na foru... pokud si tu chces davat svy tipy, tak si klidne muzes delat statistiku, doufam, ze ti to vydrzi dele nez do prvni prohry ;)
zdravim, pokud to nikomu nebude vadit, tak je sem davat budu
To mas do ak(t)ovky nebo sola? ;-) :rr:
da se rict ze v aktovce ale asi ve 4ech
Galvani v hale pro domácímu s WC...Citace:
Původně odeslal Jajin
Spadea na antuce - navíc proti o generaci mladšímu soupeři...
Hodně štěstí s těmi tipy na bezvýznamých challengerech po skončení tenisové sezóny. Nic víc nemohu dodat...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Heh, tak pak dej vedet jak si dopad :laughing3:
Promin ale to jsou strašný hlouposti,navíc žádný důvody k tomu a podkurzy.A lahůdka Jungueira,celej svět to smaží proti všude to bylo stažený a nebo vklady tak 20 dolarů,nevím jak to dopadne ale tvoje tipy mě přijdou opravdu nedobrý,ale piš to sem třeba přesvědčíš o opaku.Nic osobního ode mne
Jungueira 2:6 3:6 jo jinak překopírovávám od podle mě nejlepšího tenisáka v týhle zemičce,dnes si někteří pánové nahrábli celkem slušně,ikdyž to ze sázením nemá nic společného
"
Ryderstedt ? Labadze 1
Vico ? Cipolla 1
Meffert ? Economidis 1
Goodall ? Stakhovsky 1
Junqueira ? Hipperdinger 2
Bogomolov ? Garcia J 2
V lepším případě kursové veletoče, v horším staženo z nabídek. Píšu to schválně neznaje výsledky. Jestli to všechno dopadne, tak už se nebudu divit ničemu. Víc k tomu psát nebudu ? v diskusi bude jistě místa dost "
psáno kolem poledního a výsledek 6/6 a kurzíky 3,8 a pod některé méně.No at žije konec sezony :lol:
Zrejme je ten tenisak fakt hodne dobre, protoze to bylo excelentni. Ten Jungueira me nasral :x
Citace:
Původně odeslal Jajin
muze mi tu nekdo rict jaky byly vysledky... jo a jinak taky neni spatny davat sem kurzy (narozdil od handicapu, kdy je to 1.91 nebo 1.95 na pinnacle, se to hodi)Citace:
Původně odeslal Frantisek
-------------------------------------------------------------------------------------
Ryderstedt - Labadze 1 , 6:1 6:2, kurz 1.50
Vico - Cipolla 1 , 7:5 7:5, kurz 1.65
Meffert - Economidis 1 , 6:2 6:3, kurz 1.70
Goodall - Stakhovsky 1 , 6:2 6:2, kurz 1.80
Junqueira - Hipperdinger 2 , 2:6 3:6, kurz 3.60 !
Bogomolov - Garcia J 2 , 4:6 2:6, kurz 2.70 !
---------------------------------------------------
Krásně 12:0 na sety :wink:
Celkový kurz v akovce 73.61 u Synottipu, tj. např. za dvě stovky vkladu skoro 15 000 Kč čistého na ruku :D
U Tipsportu kurzu podobné, jen Labadze je už moc známý podvodník, takže jeho zápasy zásadně nevypisují...
-------------------------------------------------------------------------------------