Tak co říkáte na toto: http://www.tenisovetipy.cz<br /> <b...�eft:lol::lol:
Printable View
Tak co říkáte na toto: http://www.tenisovetipy.cz<br /> <b...�eft:lol::lol:
no super, takze zaplatim 10 litru, a dostanu zlaty tip. Vrazim dalsich aspon 10 litru abych tip vsadil, no a kdyz nejakou neskutecnou nahodou tip nevyjde, tak mam sice 20 litru v pr...ale hlavne dostanu dalsi 2 skvele zlate tipy zdarma :D no asi to zkusim :D
ja bych rovnou radsi koupil ty 3 zlaty najednouCitace:
3.Zlaté tipy:
Tyto tipy jsou naše specialita..Garantujeme 99% úspěšnost se skvělým kurzem 3-10
Nabízíme pouze 1-2 tipy do měsíce. Pokud by se stalo něco neočekávaného a tip nevyšel, obdržíte další 2 Zlaté tipy zdarma.
Ceny našich tipů:
1 Zlatý tip 10 000 kč
2 Zlaté tipy 18 000 kč
3 Zlaté tipy 25 000 kč
to mas vlastne pravdu, to mas 9 zlatych tipu za 25000 Kc, to neni spatne :DCitace:
Původně odeslal Orbital
no ja myslim ze snad vic ne.. nebo kdyz se mi poserou i ty 2 nahradni zlaty tipy tak uz nic nedostanu :?: :cry:
jo takhle, no samozrejme ze ano, mas pravdu. Tak to mam za peknych 25000 tipy az nadosmrti. Ale v tom pripade me napada, ze mozna prece jen bude stacit i tech 10000...Citace:
Původně odeslal Orbital
LOL
Joj tak mě napadlo, třeba to provozuje nějaký tenista z top 100 ATP a toto má jako vedlejšák. Sází se výhradně na jeho zápasy, a že by těch případných tenistů nebylo po málu :lol: :lol:
Docela zajímave, mozna bych to zkusil, ty bronzove tipy vypadaj i cenove prijatelne. Ja uz par takovych stranek zkusil a zatim jsem nikde neprodelal. Akorat pri cene zlatejch za 10 000 mi prijde pak docela problem tu sazku nekde podat, protze vetsina sazkovek ma limity docela nizko
ja bych rekl ze s Betfair si vystacis ;)
jinak ze by to delal tenista na vedlejsak mi prijde krajne nepravdepodobny, stejne jako ze by to delal kdokoliv kdo si tak veri, neni problem preci sazet za mnohem vic, nez prodavat takhle tupe tipy kristapana
ale kdybyste nahodou nekdo si tam neco koupil, rad bych vedel, zda si HISTORII opravdu vycucavaji z prstu
Dělá to Davyděnko. Na Bf už nemůže ani jeho kumpáni, tak to řeší takhle. :lol:
BF je jasnej, ale jak jsem koukal na statistiky tak tam je vetsinou v tipu vic zapasu na jednou a s kombinacema je na BF problem parkrat jsem to zkusil a obcas zapas ktery je v nabidce s kurzem, pak vsadit nejde. Jeste se rozmyslim a pak bych samozrejme dal o tom jak jsem dopadl vedet
no vsak te nikdo nenuti vsadit kombinace,
jestlize jim kombinace vyjde na 99% pak jeden zapas je na 99.999999999% a to uz se vyplati vybrat i hypoteku byt na kurz 1.2 :D
...za auto, lesy, domy,bazeny, a vsechny prilehle polnosti...:)
Tos trosku prehnal, pokud je pp kombinace 3 jevu 99% pak pp 1 jevu pokud jsou stejne pravdepodobny je "pouze" 0.99^(1/3) = 99,6655%... !! :(Citace:
Původně odeslal Orbital