Asi dam Zetterberga za 3,1 co říkáš?
Printable View
na koho to bylo netuším, osobně to nehraji kurs sice pěknej, ale místo Predátorů bych si vybral jinýho soupeře, tím neříkám ze je to spatnej tip Henrik se nám tedka rozjel tak proc to nezkusit.Citace:
Pro me jsou dnešním tip on day Blůzmeni, kterejm tam dnes přijede slabá Atlanta
Na tebe :wink:
A nenapadlo tě někdy s tvym fascinujícím přehledem o NHL tipovat 1 x 2 ?
Cus, mohl bych se zeptat v ktere SK ty strelce sazite? :)
Krupička.. ten má fascinující přehled..já o tom maximálně něco málo vím, takže už tady nechci vidět podobný věty na moji osobu :wink:
a co se týče 1 x 2, jak už můj podpis v profilu naznačuje můj edge jsou props..jednoduše jsou lépe odhadnutelné protože pro jejich finální výsledek je zapojeno daleko mín ovlivnujích faktoru než v případě 1 x 2 tím se samozřejmě těmto tipum nevyhýbám, třeba dnes hraji již zminované St Louis Blues
v threadu najdeš odpověd, chce to číst, ne jen přeletet očimaCitace:
Cus, mohl bych se zeptat v ktere SK ty strelce sazite? :)
Jj, uz sem to nasel sorry... :oops:
dnesna noc je u mna v znameni Philadelphie HARTNELL 4.20 a LEINO 4.70
Ja dnes zkousim prodlouzeni streleckych serii dvou Ryanu,Ryan Kesler 3.9 Fortuna a Ryan Callahan 3.8 Chance.
Jeste jsem premyslel o T.Zajacovi,u ktereho je to na spadnuti,ale narocny program a strelecka smula Dablu(viz last match)me odradilo.
GL
Sequel:Zajimalo by me,s jakym centrem dnes nastoupi.Citace:
HARTNELL 4.20 a LEINO 4.70
mě zase zaujalo jak pookřál Toews po přesunutí do lajny k Sharpovi po tom co se zranil Hossa..3,60 nenechám bez povšimnutí :)
Toews se rozehrál konečně, ale v rangers moc golů nedaji vypada to ze kral Henrik chytnul slinu.. minuly zapas vynuloval strelce Toranta 36 zakroku .. jinak dnes Sedina necham byt osolim ho az zitra nejspis jestli bude nekde takovy kurz ako dnes 3,8 ! Dnes proti Devils nema nejlepsi bilanci za svoji karieru z 9 zapasu 1 gol ! skoda ze nejde vsadit na asistenci :D
Sequel pekne,Hartnell 2goliky.
henrik gol :(