Bydlím na ubytovně a tak nic zvlášť neplatim. Vše je v ceně nájmu na ubytovně. Jedině že bych šel na poštu, vyplnil složenku s mojí trvalou adresou a někam poslal peníze. Třeba sobě na účet:-). To by možná mohlo projít.
Printable View
Právě že chtějí buď jeden osobní doklad s mojí adresou a nějaký dokument s mojí adresou,
nebo dva osobní doklady s mojí adresou. Poslal jsem jim kopii občanky ale na řidičáku adresa není
a jiný dokument ( třeba o platbě něčeho ) s mojí adresou prostě nemám.
... teď jsem našel potvrzení od doktora o platbě regulačního poplatku , je tam moje adresa, tak to by jim mohlo stačit.
Nemáte někdo zkušenost s verifikací MB (občanka a nějaký dokument např. účty za eletřinu atd.) z jiného mailu než, který mám ověřený u MB? Z toho ověřeného mi nějak nejdou posílat přílohy...tak jestli mi to vezmou..
Hm mě to přišlo na mail, tak doufám, že to nebyl nějaký pishing...ta adresa kam jsem to měl poslat byla [email protected]...
psali tam, že mám zablokovaný účet na odchozí platby a vážně je zablokovaný to už jsem zkoušel před pár dny...
plus tam byla možnost poslat to poštou na adresu
Moneybookers Ltd.
Welken House
10-11 Charterhouse Square
London
EC1M 6EH
United Kingdom
Mrkni do sekce: Moneybookers, bude tam jak postupovat pokud si neprovedl verifikaci uctu.
Mrkni se na velikost těch příloh. Někde mají omezení, že neprojdou přílohy co mají velikost větší než x MB...Citace:
Z toho ověřeného mi nějak nejdou posílat přílohy
Tak mi to samozřejmě nevzali z neautorizovaného mailu, ale už jsem ho autorizoval a mezitím mi tam přisla zpráva:
This is an automatically generated Delivery Status Notification
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.
Delivery to the following recipient has been delayed:
[email protected]
Message will be retried for 1 more day(s)
Co to teda přesně znamená jsem nepochopil..buď, že nemusím znova posílat ty dokumenty když jsem to už autorizoval nebo je to nějaký technický s autorizací nesouvisející problém? Jde mi o to jestli ten mail s přílohami k verifikaci mám posílat znovu...