Dostali jste už někdo ten CashBack?
Už podruhé jsem jim psal a odpověděli češtinou z překladače, že jsou technické potíže a prý to připíšou do 14 dnů. Před týdnem říkali do tří dnů.
Printable View
Dostali jste už někdo ten CashBack?
Už podruhé jsem jim psal a odpověděli češtinou z překladače, že jsou technické potíže a prý to připíšou do 14 dnů. Před týdnem říkali do tří dnů.
Ja jsem zatim nedostal ani vouchery ani cashback.
Nevylucovalo nahodou prihlaseni na cashback dostani voucheru? Ja jsem se v tech promoakcich totalne ztratil. Navic si myslim, ze jeden z cashbacku byl jen pro ty co protoci na vkladech do sazkovek vice jak 150 000Eur.Citace:
"Our records show that you have registered for our cashback promotion on 4/6/2010. Please note that we are still finalizing our promotional reports and will soon start distributing prizes. Please have a bit of patience and you should receive yours until the end of the month."
Dostal jsem maila a kliknul na tlačítko "I want cashback", pak se mi zobrazila hláška, že jsem zaregistrovaný. Z mé strany všechno v pořádku. Nabídku jsem dostal mailem 2.6.2010.Citace:
Původně odeslal Moneybookers
Ja dostal stejnou nabidku jako ty, take jsem se tam zaregistroval a take jsem jeste nic nedostal. Kdyz jsem je pozdeji kontaktoval ohledne toho cashbacku, tak mi prisla odpoved, kterou jsem si dovolil okopirovat sem na forum (viz odpoved od Moneybookers 30.6.2010).Citace:
Původně odeslal playerXXL
Prave mi pripsali cashback.
Do 5 dnů to připíšou i ne VIP členům.
Dneska mi teprve přišlo vyúčtování cash-backu, připsán bude do pěti pracovních dní.
Všechno to byly peníze, které jsem vybral před promočním obdobím ze sázkovek a pak znovu vložil. Ne tedy jen nové peníze vložené na MB třeba kartou nebo bankovním převodem, jak tady někomu psali z MB.
Těch převodů jsem neměl až tolik, abych to nemohl zkontrolovat.Citace:
Započetli mi VŠECHNY transakce. I ty pod 1.000,- EUR a na betfair. Souhlasí počet transakcí i celková suma.
Slabá náplast na pokles dolaru... :cry:
Bonus jsem dostal, ale nechtějí mi přiznat VIP status.
Jak byste rozuměli větě:
Já i překladač tomu rozumíme takto:Citace:
Citace:
Jestli převedete přes € 5,000 do 11. července poskytneme vám VIP status.
Taky to chápu tak, že ten, kdo mezi 7. 6. a 11. 7. převedl přes 5000 EUR, dostane VIP členství.
ano prekladas to spravne
ale preklad s pouzitim ESP metody /toho co MB skutecne minili/ je takovy, ze musis 5k prevest na sazkovky... takze pokud jsi tam tech 5k skutecne prevedl, tak to urguj
asi tak...Citace: