diky moc tak to dam na wild
jdu se osprchnout
Printable View
diky moc tak to dam na wild
jdu se osprchnout
Vím, že se mě nikdo neptal, ale myslim, že tohle je docela těžkej zápas. GS jen jednou letos pod 110 a DEN v posledních třech zápasech vždy přes 110. Neříkám, že to bejt nemůže, ale jen mi ten zápas přijde těžkej, ale jak říkám, mě se nikdo neptal a nejsem žádnej odborník. :P
no muze bejt vsechno, tadyx to je jen pokus o to co nastane v 51% pripadu nebo o kousek vic ;)Citace:
Původně odeslal peeteer
to peeteer: samozrejme to plati pro vsechny kdo chcou neco dodat, kazdy nazor je vitany
muj wild bude memphis-washington 192 - under
denver-golden state 220 - under
at je sranda jen tak za 300 :-)
vsem preji hodne stesti uz se tesim na vecerniho skopecka u dobreho florbalu
Bulldogs Brno - Mlada Boleslav
wash memphis bych sel spise do OVER, zvlast ted, kdyz to jeste o 2 body spadlo
posledni zapasy oba teamy nic moc ale dlouhodobejsi stat ukazuje ze 195 je to spravny cislo
nevim ted jestli v to neni naky zraneni, musim na to mrknout
Citace:
Původně odeslal Orbital
:occasion5:Citace:
Původně odeslal Orbital
a gratuluju k Memphisu, tam jsem to zrovna nevidel
Gratuluju Orbimu k super tipum :thumbright: :thumbright: A dík že se o ně podělil :!:
Jinak to GS mě překvapilo. Ten over bych i čekal, ale tohle :?: :!: 269 pts to je mazec. Víc jak sto bodů rozdíl oproti zápasu NO/Minn.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Při pohledu na 269 bodů mě napadla otázka:
Jaký je v NBA rekord v počtu bodů v jednom utkání? Minimum a maximum (bez prodloužení). Případně i největší rozdíl v počtu bodů v utkání (např. 130:70 apod.)
Ví to někdo?
-----------------------------------------------------------------------------------------
no tak Orbi diky za zapasy opet relaxuj, ja mel nalozeno krasne. A kdyby vysel Golden state tak letim na bahamy :-)
sem jeste ted opilej jdu spat, tak vecir
koukám brát Orbi procenta z výher opisovačů jeho tipů, tak má docela dobrej slušnej vedlejší sázkařský příjem. Ale jen tak dál :cheers: :cheers:
zkusim se poptat, jediny co vim, ze minulej rok sli Suns/Lakers pred 300, ale s prodlouzenim. za naprosto fantasticky povazuju, ze po tomhle vysledku i tom jak zahral Utah, sel total na jejich dnesni zapas dolu. Uvidime, co se stane az se amer probudi.Citace:
Původně odeslal AMZ
nejvic bodu v zapase: Wilt Chamberlain 100bodu Warriors Knicks 3/2/62
Most points, both teams, game
370-Detroit (186) at Denver (184), December 13, 1983 (3 OT) tj. s prodlouzenimi
Fewest points, both teams, game
119-Milwaukee (57) vs. Boston (62), at Providence, February 27, 1955
Largest margin of victory, game
68-Cleveland vs. Miami, December 17, 1991 (148-80)
http://www.nba.com/history/records/regular_points.html
To musel být zápas Detroit - Denver. To jsem ještě chodil v Brně na Zbrojovku :lol: Ale taky to bylo dobrý.
se mi zda, ze je tu Brnaku nejak statisticky nesmyslnej pomer..Citace:
Původně odeslal Hombre
ja sem pomerne prekvapen stale jeste dost vysokym nejnizsim totalem tedy, kdyz pozoruju NCAA tak bych ho strelil urcite pod 100, no to jsou ty salby lidskyho uvazovani a spatny analogie, na kterejch tohle vsechno stoji a pada
Brno je nejlepci :-)