Poznaj to po dvou sázkách.
A co s tebou uělají, to je na nich. Prostředky mají rozmanitý. :-)
Do té doby se pokus být zloděj gentleman a prohrát ten bonus právě tam, odkud ho zrovna kradeš.
Printable View
Poznaj to po dvou sázkách.
A co s tebou uělají, to je na nich. Prostředky mají rozmanitý. :-)
Do té doby se pokus být zloděj gentleman a prohrát ten bonus právě tam, odkud ho zrovna kradeš.
Takže si asi opravdu otevřít Betfair a sázet nevýhru na AKO-vce?Citace:
Původně odeslal cha cha
Díky za Rebelbetting.com.
Ještě tedy bych se chtěl zeptat těch, co mají zkušenosti s přetočením bonusu - jak tedy minimalizovat riziko toho, že přijdu o bonus? Je tedy nebezpečné sázet systém sólo sázka-protisázka jinde za získáním bonusu dělěno cca 0,98 na šestou (pátou, desátou) mocninu?
A jsou velké rozídly mezi jednotlivými sázkovakami u toho? Prosím, poraďte, nechci si do něčeho naběhnout. A v obecně uváděných rizicích je spíš uváděno odložení/nedohrání zápasu nebo zavedení limity při klasické arbitráži, kdy se již nehraje o bonus, ale spíš o nějaký minimální profit...
U bet-at-home sázím jenom arby a pouze při protáčení bonusů. Limit mi nedali. Nepřeháním to a protočím jen to, co potřebuju a sázím jen hlavní evropský soutěže.
Arby se tam dají najít, kdo si počká, ten se dočká.
Limity mi daly sázkovky hlavně, když jsem to přeháněl s arbováním na páté anglické lize a podobně. Nejrychleji mě zlimitoval bodog, na dvou účtech hned po druhé sázce.
Bral jsem bonusy leckde, ale nemůžu říct, že by mě jinde zlimitovali ještě při protáčení za arby.
Frick .. nechcem ta urazit ale tymto tvojim posratym spravanim, ktore by som kludne nazval pesimistickym to ani v tomto daleko nedosiahnes. Fakty su jasne. Su lida co na tom zarabaju, ked niesi posraty a mas na to vedomosti a nastroje urcite neprerobis.. prajem ti vela stastia..
Co sa tyka BAH, osobne kopu moznosti ako pretocit bonus som nasiel na livku konkretne correct score alebo hcp ..