Takže po týdnu čekání peníze na účtu.
Ztráta z trnité cesty 1,5%.
Printable View
Takže po týdnu čekání peníze na účtu.
Ztráta z trnité cesty 1,5%.
toje zajímavý, máš účet v czk u pinnaclu? mě na účet u mbank přišlo do koruny to co jsem vybíral z pinnaclu v CZK.
zdravím místní bejky :) takže pokud budu mít učet u české spořitelny a u pinu budu mít učet v czk tak při převedou bankovním převodem na pinu a při vyberu z pinnu na učet u česke spořky bych neměl platit žadne poplatky a na učet při vyberu by mi měla přijít celá částka????je to tak bejci??
Nevyhoda je ta že to bude trvat kolem 5-7 dnů že???
Do Ceske Sporitelny prijdou penize do druheho pracovniho dne, mam vyzkouseno. Pokud je to tvuj prvni vyber v kalendarnim mesici, je to bez poplatku. Dalsi vybery jsou nejak zpoplatnene, nevim kolik, nepotreboval jsem to. Ale maji to tam nekde urcite napsane, jake jsou poplatky.
15 USD, pokud mas ucet v jine mene, tak ekvivalent z 15 USD.
Zdravím, může mi prosím Vás někdo poradit, jaký je nejlehčí způsob vkladu a výběru u Pinnacle (mBank). Mám tím na mysli bez poplatku... Předem díky za odpověď.
Pokud ta spolecnost nema primo ucet u ceske banky v Ceske republice, tak tam vzdycky nejaky poplatek bude. V pripade Pinnacle je asi nejlepsi a i nejlevnejsi pouzit Moneybookers. Vklady na Moneybookers jsou zdarma, vklad na Pinnacle z Moneybookers vzdy zdarma a i jeden vyber za kalendarni mesic z Pinnacle na Moneybookers je take zdarma. Vyber z Moneybookers na ucet je poplatek 1,80 euro plus castka, kterou si ta tva banka ze ten prevod zauctuje. U spolecnosti v unii by nemela presahnout 100kc nebo ekvivalent teto castky (neco kolem 4 euro), pokud je vyber v jine mene.Citace:
Původně odeslal alesn
Jeste dodatek k tomu co jsem napsal. Nevim jak u mbank, ale alespon u Ceske sporitelny to tak plati.
tak tak, pokud si udelas ucet na pinnacle v CZK a Moneybookers taky v CZK, tak zaplatis pouze tech 1.8 E za vyber z moneybookers na ucet
plus zaplatis poplatek bance za prevod korun na moneybookers, coz je normalni prevod v ramci ceske republiky podle ceniku mbank, coz je asi nula