Není autor vlákna náhodou ten slovenský filozof co přestal odpovídat po nějaká době?
Printable View
Není autor vlákna náhodou ten slovenský filozof co přestal odpovídat po nějaká době?
to o kom hovoríš? na Slovensku sú len pekné hory a baby ale filozof tu neni. bavím sa s kolegom o matematike a ty tu drístaš čosi od veci
a este je tu riadna burka
a to sme este neuzavreli ?
proste ak Ti to nepadne 10x (pravdepodobnost (19/37)^10=1/784), tak musis vsadit 5 116 EUR
ak Ti to nepadne 20x (p=1/615 123), tak musis vsadit 5 242 876 EUR
az na nejake konstanty klasicky martingale
k tomuto si urob vlastný komentár
http://www.youtube.com/watch?v=TbHc5i4O2tc
čo mi píšete súkromné správy, tak nemám čas teraz, budúci týždeň to sem hodím po lopate
lol
"čo mi píšete súkromné správy, tak nemám čas teraz, budúci týždeň to sem hodím po lopate"
:roll:
No, já mít nějaké know-how jak obelstít ruletu, tak bych se asi o tom moc na veřejných fórech určitě nerozepisoval. A to z hodně praktických a dost přízemních důvodů. To je o dost levelů výš než se podělit o pár ušmudlaných tipů, které snad i vyjdou :)
Tak mal som tu napisany spam ale nejaky WATCHMAN ktory sa nudil ho modifikoval a robil si zo mna vysmech.Gratulujem tomu borcovi ktory sa tak nudil.Toto forum nikam nevedie akurat tak do mojej ciernej riti.
Rozumi tu nekdo PP? Mohl by mi to prosim nekdo vysvetlit jak to prakticky pouzit?