Isner na pinne za 3.04 uz je fakt slusne to musim prubnout...
Kvitova 2.83 pinna
Penneta 5.96 pinna
Printable View
Isner na pinne za 3.04 uz je fakt slusne to musim prubnout...
Kvitova 2.83 pinna
Penneta 5.96 pinna
abych Ti zajistil vyhru Istvane, tak prohlasuji ze Isnerovi neverim a domnivam se, ze Verdasco to zvladne. Kvitka je kurzove dle meho skromneho odhadu odpovidajici, rovnez neverim a nehraju. z nejakeho zahadneho duvodu, ktery nedokazu vysvetlit v oboru slovni zasoby ceskeho jazyka, myslim, ze skonci Kateryna Bondarenko. kurz na Dulko by ale musel jeste trochu poskocit abych se rozhoupal k sazce. Petrova hraje tuzku, ale ma lehkej los a kurzy jsou asi spravny, za 1.8 se do Oudim montovat nebudu, ac jsou jeji vysledky doposud impresivni. v zapase kraska a zvire jsou rovnez nastavene kurzy pod moji hratelnou hladinou a proto se take zdrzim. tim mi pomalu dosly zapasy v dnesni nabidce a proto dnes vecer nebudu sledovat US Open, ale Cesko Slovenskou Superstar :)
Dluko bych taky hral ale vidim to stejne jako ty kurz je moc maly....No uvidime co nam dnesek prinese jeste cekam Petrovou a Davydenka kteremu teda dost verim..
Zvonareva KO
Petrova KO
Ferrero OK
Acasuso KO
Davydenko KO
VELMI SLABE...... :oops:
Isner,Penneta,Kvitova vse KO
Oudin 3.1 @ Pinny ale bude to tezky :blackeye:
Přijde mi příliš vysoko kurs na Fernanda proti Nadalovi, na BF aktuálně 6,4, včera jsem koukal na záznam a bylo to docela vyrovnaný, tak to zkusím... Před zápasem jsem Gonzovi příliš nevěřil, ale bojuje statečně, takže paradoxně mu teď já osobně dávám víc šancí než před zápasem a kurs je cca dvojnásobný.. dohrávka TB bude hodně o štěstí, tak třeba se přikloní na naši stranu...