rest
Printable View
rest
http://img253.imageshack.us/img253/7493/88271701.jpg
Thread NHL střelec byl přesunut zde z důvodu zpřehlednění a časové úspory :wink:
Nějaká kulišárna by Tipsport ...na Yipa mají 2,90 když na trhu je kolem 5,00...formu na takovej kurs rozhodně nemá, že by se zraněníma pravejch křídel propracoval do první lajny se říct taky nedá, spíš bych to tipoval na přehmat bookmakera...nechame se prekvapit..jen kdyby dnes někoho lákal tak urcitě u nich nebrat za ten kurs :wink:
Žádný zázrak se nekonal a Yip nepřekročil svůj letošní stín
Kovalchuk 2,80 by Chance ( 1- 0 +180 )
Tip OK :arrow: goal Kovalchuk, I. (14:08 in 3rd)
http://i.cdn.turner.com/si/2010/writ...ovalchuk.2.jpg
Myslím že dnes nadešel ten správný čas si vsadit na 100 miliónový klenot ruského hokeje. Včera jej Mac Lean nepovolal do zápasu proti Sabres, důvod oficiálně nikdo neuvedl. Hráči Devils dávají v interviích nepřímo nahlédnout pod pokličku co se to vlastně v týmu děje. Kdo si dá 1 a 1 dohromady už asi tuší odkud vítr vane. No kupte si sólistu, egoistu, hráče s talentem od pánaboha, kterého není možné zkrotit ( jedinýmu komu se to do jisté míry povedlo byl Bykov, kterej na to šel hlavou, na místo drilů by Tichonov a spolu s dalšími superhvězdy ruské sborné mu hltají každé slovo, jak jednoduché, stačí hráčův respekt. No a ještě jednou ty prachy 100 000 000 $ pěkná cifra co říkáte, ale jak už to tak bývá po nákupu megahvězdy s obrovským očekáváním příjde po par zapasech rychlé vystřízlivění, stejně tak jako v tomto případě. Hráč který si mohl u minulého chlebodárce Thrashers dělat na ledě co chtěl u Ďáblů z Jersey narazil, tady má totiž hokej řád, tvrdou disciplínu a hraje se pěkně od zadu. Změnit herní styl ze dne na den půjde jen těžko, řekně te to Eliášovi kterej marně čeká na modrý a Ilya si to míří přes dva obránce na soupeřovu svatyni. Hned jak se ke me dostala tato zpráva, tak se mi vybavila paralela s Kovalovem, který měl kolem Vánoc táhnout Montreal do play off, přitom se mu vůbec nedařilo. Vedení se odhodlalo k obdobnému kroku, dostal volno ať si utřídí myšlenky. Alex jako náruživej pilot si šel srovnat hlavu do oblaků a po návratu začal sázet góly. Ke všemu ještě nahrává fakt v jaké neformě hraje divizní soused z New Yorku. Produktivitu tam vede nováček Stepan který vzbudil velký ohlas v prvním utkání kdy se zaskvěl hattrickem, ale od té doby je paběrkuje. Hlavní střelecká hvězda Gáborík odpočívá na marodce spolu s Prospalem a Drurym, mladé generaci Jezdců se tak otevírá větší prostor na ledě jenže Callahan, Dubinsky, Anisimov toho zatím moc nevyužívají. Ale ještě je tu preci záchraná brzda ze Švédska o kterou se loni tříštil jeden utok za druhým, jenže ani Lundqvist nevyčnívá svými výkony z řady s pruměrem 3,40 branky na zapas se řadí k té spodní polovině golmanských jedniček NHL. Kázání, promlouvání do duše...tohle na Ilyu neplatí dneska bude hrát proti všem, soupeři i nevraživým spoluhráčům. Tak doufejme že si na to jedno sólíčko v zápase udělá čas a tikety se budou zítra zelenat :)
Taká otázka, kde majú najlepšie kurzy na strelcov NHL ?
Ahoj, no asi jako kde je nejlepší kurs na Chelsea, musíš hledat, takhle vseobecne se to ríct nedá. Jsou SK co zámerne kursově nadhodnocují favority a další den u nich najdes preavej opak, takže chce to vždy hrát nejvyšší kurs na trhu a ten získas práve když budeš porovnavat sk, žadnej odds comparsion na props není, teda aspon o nicem nevím. Pro svý vlastní ucely je urco nekdo bude mít ale ven s tím nikdo nepujde.Citace:
Taká otázka, kde majú najlepšie kurzy na strelcov NHL ?
Střelce vypisuje :
https://www.synottip.cz/
https://www.chance.cz/cs/chance
https://www.maxi-tip.cz/index.php
http://evictory.sk/sk/homepage.html
http://www.victoria-tip.cz/today.aspx
https://www.doxxbet.com/default.aspx
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/index.html
http://www.startip.cz/cz/pages/uvodni-stranka/
https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/WelcomeAction.do
a nepravidelně některý netovky.
ja tuto noc skusam Vincenta Lecavaliera, kurz 3.00 sa mi paci. ocakavam blaznivejsi zapas, nejake tie presilovky sa urodia a padnut by mu to tam mohlo...
goly sice padali, ale Vincentovi to nepadlo :(
Kiri s Ilyou skvela praca, NJ pojde hore kvalita hracov tam je, oni si tu zlu seriu vyberu na zaciatku (+ uz spominane rozpori v kabine) ale ono sa to rozbehne, ak sa bude kurz pohybovat na Kovalchuka nad 2,5 tak si ho dalsie kolo dam a prvykrat v sezone si vsadim aj na vyhru NJ v riadnom case :)
Kiri hezky,i kdyz se mi to moc nelibilo,v zapase NJ venku.V dalsich zapasech NJ si zkusim hlidat Travise Zajace,uz mu to tika.
Sequel,Vincent chanci mel,byl dost aktivni i cas na lede,po Martinovi St.Louisovi,ktery si za vykon skorovat zaslouzil.Tampe vzal body Lindback.
Jinak Rene Bourque po navratu jede jako pila,nejhezci gol noci pro me Iginla.
Jó Vincent, jeden z mích oblíbenců do doby než u Blesků převzal žezlo Steven. Jakmile zacal dostavat v Tampe Stamkos vetsí prostor, absolutně herně odešel a do bývalé formy se jen těžko bude vracet.Citace:
goly sice padali, ale Vincentovi to nepadlo :(
Bourque je v naprostý herní pohodě, je to na něm poznat....lonskejch 3,60 nám od té doby trošku droplo :lol:
Dnes v noci musim hrat Michaela Cammaleriho,Chance ho ma za 3.2,ostatni vetsinou pod 3,fortuna rovne 3.Jeden z nejaktivnejsich hracu Canadiens,potrebuje jen protrhnout streleckou deku,Montreal to ma zatim jak na houpacce,Andrei Kostitsyn sice dela co muze,ale na probuzeni Cammaleriho a Gionty se v Montrealu urcite ceka.Michael daval naposled v Pittsburghu 2goly,od te doby petkrat s nulou,i kdyz sanci mel dost.
Habs jsou nečitelní jako vždycky, presne jak jsi psal s tou houpačkou....jde o mimodivizní utkání tak cekam v defenzíve oba týmy trosku povolnější, jo a z posledních šesti vzájemnejch utkání vyhrál Montreal každej zápas !
Můj odhad jsou 3 - 4 goly pro domácí a kdo jinej by se pod to měl golově podepsat než lajna Plekanec - Cammalleri - Kostitsyn ....ta druhá pětka je total ko
držím palce :wink:
Nash 3,10 by Chance ( 1- 1 +80 )[i]
:arrow: no goal ( 4 střely a jednou šel sám na golmana )
http://blog.playmakermobile.com/.a/6...5ece970c-800wi
Proč Ricka ? No hlavně proto, že proti sobě nastoupí mužstva, který ten hokej zrovna nehrají v rukavičkách a oba soci mají vynikající brejkový hráče...nějakej ten gól s úniku určo padne. Pěknej kurs, zvýšení sebevědomí po tom co vyloupili Chicago . + jo a kdyby vám byl ten hráč na fotce trosku povedomej tak s Rickem Nashem má spolecný akorát to, že je to jeho brácha, kerej válčí v barvách Suns v NBA :P
nejsou nahodou brachove se stevem?
Homoláči ...ale to není poprví :D
tak koukam do googlu a fakt nejsem prvni :-D
ale ta podoba tam je
okoze a ovoze.....ty texty mají i obsah, pokud je přeletíš jen očima tak jejich obsah ti zůstane utajen
Tak Cammaleri gol :-) 3,2 , jeste jsem nekde videl, ze nejaka sazkovka vypisovala i kanadsky bodovani, tusim +0,5 b na zapas.. Nekoukal jsi i na to Kiri, myslim Doxbet ci kdo to byl..Dnes by Nash mel asist. , ikdyz kurzy budou o dost nizsi..
Drive to vypisoval DOXXbet, ale nejsem si zcela jisty, zda to nebylo o MS ci OH.
cely prvy utok sa presadil, bodovali vsetci traja a tak ma aj zaujima, ako sa vlastne vyhodnocuje strelec golu v nastaveni, alebo na najazdy? Kostitsyn sa presadil v nastaveni... Zatial som nemal to stastie/smolu riesit tuto vec, tak sa pytam :) alebo je to individualne u kazdej SK?
sequel78:Nastaveni ani najezdy se nepocitaji,je to na 60min.Citace:
cely prvy utok sa presadil, bodovali vsetci traja a tak ma aj zaujima, ako sa vlastne vyhodnocuje strelec golu v nastaveni, alebo na najazdy? Kostitsyn sa presadil v nastaveni... Zatial som nemal to stastie/smolu riesit tuto vec, tak sa pytam :) alebo je to individualne u kazdej SK?
smigi:Jo Doxx to mel i na NHL,nikdy jsem to nevsadil,bo kurzy bida.Citace:
Drive to vypisoval DOXXbet, ale nejsem si zcela jisty, zda to nebylo o MS ci OH.
http://img214.imageshack.us/img214/9123/23315508.jpgCitace:
Můj odhad jsou 3 - 4 goly pro domácí a kdo jinej by se pod to měl golově podepsat než lajna Plekanec - Cammalleri - Kostitsyn
bravo chlapci :hello1:
Jendrule dobrá práce s Michaelem ....je vidět že jsi našel ten správný cit pro výběr zápasu :salute:
Unibet, Expekt, Betsson ale dost nepravidelně..chce to sledovat.Citace:
jeste jsem nekde videl, ze nejaka sazkovka vypisovala i kanadsky bodovani, tusim +0,5 b na zapas
Citace:
a tak ma aj zaujima, ako sa vlastne vyhodnocuje strelec golu v nastaveni, alebo na najazdy?
jak už psal Jendrul, goly se počítají v řádné hrací době to jest 60 minut :wink:
no ja zrovna vcera mel Kostisyna s Brasardem (kurz nekde pres 25), takze by me vubec nevadilo kdyby se trefil o 2 min. driv, takhle ten tiket v Tipaci loss ... jinak gratulace Jendrulovi, peknej tip.
2 Kiri > taky paradni cit s Nashem, byl tam na spadnuti ... minimalne 2 - 3 lozenky tam mel ... a i asi nejlepsi match zatim co prenaseli ceske tv.
saláme koukám jako péro, jak si přišel na Dericka ? Těch 6 kol bez golu spolu s Filatovem a Voráčkem mě vyhecovalo k tomu ho zacít bedlivejc sledovat, ale odvahu pro sázku jsem teda nenasel ..byl k mání tuším kolem 6,40Citace:
Kostisyna s Brasardem
no 25,00 ze dvou típů ..škoda přeškoda, tak doufám že ti to dneska padne
neviete co je s Leinom??? mal som v plane ho udriet, ale niektore SK ho stiahli, alebo tam vobec nebol? netusim, ale nevidim ho ani medzi zranenymi...
zatím jsem o Leinovi nic nezjistil....
Parise 3,20, Marleau 3,20, Malkin 3,10 ?!, Iginla 3,00, Ryan 3,90 ?! co to je za provokaci by tipáč :roll:
Iginla 3,00 tipsport (3,20 doxx), Tanguay 4,30 tipsport , O. Jokinenen 3,60 tipsport (4,02 nike) vsichni tri asi gola nedaji...
Me se libi Mike Ribeiro 4.2 Tipsport ,ten kurz je oproti jinym sazkovkam dost vysoko,Mike zatim v sedmi zapasech bez golu,Dallas az na posledni vypadek proti predatorum zacal sezonu vyborne a i proto je pro me prekvapenim,ze si Mike aspon golik nepripsal.TOI ma v prumeru kolem dvacky,stejne jako tech dvacet golu za sezonu by se cekat dalo a proto uz je nejvyssi cas.Souperem jsou nevyzpytatelni kaceri,proti kterym se loni Dallasu celkem darilo,ja doufam,ze hodi posledni zapas za hlavu(0:1 proti Nashv.)a vrati se k vybornym vykonum ze zacatku sezony a ze se konecne trefi i Mike,za 4.2 hrat musim.
Dale za trosku poskadlim i Reneho Bourqueho,proti Oilers doma znovuzrozeny Rene v kurzu 3 by se asi zkusit mel,formu a sebevedomi ma ted asi az do nebe.
Jak uz drive poznamenal kiri,na zacatku sezony to slape neuveritelne,ja vim,ze blbe snury prijdou,ale jeste chvili to bude takhle strelcum litat a ja zkusim udelat tech slavnych 70 procent maniaka ze Slovenska :D
Doxx ma Ribeiro 4.4,no jsem to jen proletel a Doxx nezcheckoval,mam tedy v Tipaci :shock: Mam tendence Doxx podcenovat,castokrat maji nejmensi kurzy na trhu,ale obcas uleti a je suverenne nejvic,pamatuju se od zacatku sezony na to asi dvakrat,no dnes potreti.
no a ja som si vyhliadol na dnesnu noc mena C.PERRY 3.30 a S.KOIVU 4.50
maniak zo Slovenska ma dnesny den 50% , ak tych 50% budem davat tuto sezonu pri strelcoch aj ja, budem spokojny :D
Já jsem si taky vyhlídl 2 střelce na dnes D. Briere 3,2 chance a Aleš Hemsky 3,4 chance GL všem.
Sequel78:No my mame oproti Ivanovi malou vyhodu,zadny bookie nevypise ani na Stamkose 1.15 :DCitace:
maniak zo Slovenska ma dnesny den 50% , ak tych 50% budem davat tuto sezonu pri strelcoch aj ja, budem spokojny :D
Jdes proti me jo :) 7:6 v OT.Citace:
no a ja som si vyhliadol na dnesnu noc mena C.PERRY 3.30 a S.KOIVU 4.50
2Sequel a Jose:Perry a Briere grt,Dallas se podruhe za sebou rozbil o golmana :evil:
2Kiri:Potrestals toho Ryana?
Dallas dostal v prvej tretine Anaheim pod slusny tlak a mohli tam naprasit aj viac ako 1 gol, Ducks tam padlo vsetko na co siahli, no potesil ma hlavne Perry. Za tu prihravku na Selanneho si to ale zasluzil :)
Citace:
Původně odeslal Jendrul
Tak 1 ze 2 to není špatny (střelci nejsou moc muj šálak kávy ale ty a Kiri jste mě zviklali a tak jsem to zkusil tak zas tak špatny to není při těch kurzech z 13 jsem myslím lapl 5 jednou byl void)
Jinak nhl zatim dobry kéž by to vydrželo snad jedinou vytku mám k dvojici san jose,anaheim obzvlašt ti kačeři to je muj kat letos :D
Citace:
Původně odeslal Jose
plati to aj u mna, v minulosti som obcas nejakeho strelca hodil (1 za mesiac :D ), to bol vsak skor ulet, ale vzhladom k tym kurzom ktore sa tam pohybuju (ako Jendrul vtipne poznamenal "zadny bookie nevypise ani na Stamkose 1.15") sa urcite oplati tomu venovat vyssiu pozornost. No a ako som sledoval prispevky Kiriho a Jendrula tak ma to celkom chytilo :D
jasně, v tom přestřeleným kursu lahůdka...ještě nám hrálo do not zranění Blaka, takže Ryan pendloval úplně všude :)Citace:
2Kiri:Potrestals toho Ryana?
Musím říct, že mi dělá velkou radost jak se thread pěkně rozeběhl...za 6 dní skoro 40 příspěvku a 750 zobrazení :!:
Díky všem přispívatelům a ti co se váhají zapojit, odhoďte stud a skočte do víru střeleckých hvězd NHL, rádi vám zodpovíme vaše dotazy :wink:
Mě fascinuje, jak máš to NHL nastudovaný, připadá mi, že bys tam mohl jít z fleku dělat GM
Ať se dál daří :!: