Sklipkan píše:tak pujdu na topenize jsem uz davno stahl, jako jsem se dival do pravidel sportingbetu.cz a pisou, ze muzu mit jen jeden ucet, ale nepisou kde, jestli u cele skupiny sportingbet, nebo jen u nich.. navic jsem zkontroloval u zminenych pobocek sportingbetu, jestli se tam prihlasim s daty pro cesky ucet a nejde to.. takze jim nebudu radsi ani nic psat, jen bych na sebe zbytecne upozornil
AMZ píše:-----------------------------------------------------------------------------------------
Nevím jak Sportingbet, ale já si v pohodě sázím pro zábavu jak u bwin, tak u playit. Samozřejmě pod jiným User ID, Passwordem, měnou a jazykem. Jinak e-mail a veškeré mé osobní údaje jsou shodné. Dostávám tak dvojmo všechny bonusy včetně např. "narozeninového". Možná ještě časem přidám do třetice betoto.
Každopádně je tu riziko a každý musí zvážit, zda ho podstoupí...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Sklipkan píše:jeste mam jeden napad.. slo by zrusit cesky ucet a zalozit tam ten treba anglicky.. ale proste nejen vybrat penize, ale uplne.. myslite, ze si nejaka data schovavaj i po zruseni uctu uzivatelem, asi jo co? ale stejne bych splnoval tu podminku jednoho uctu
Orbital píše:Sklipkan píše:jeste mam jeden napad.. slo by zrusit cesky ucet a zalozit tam ten treba anglicky.. ale proste nejen vybrat penize, ale uplne.. myslite, ze si nejaka data schovavaj i po zruseni uctu uzivatelem, asi jo co? ale stejne bych splnoval tu podminku jednoho uctu
myslim, ze data urcite schovavaji
zavrit ucet jiste jde... vazne nevim no...
pravdepodobne je pro tebe natolik dulezitej, ze snad by to bylo resenim
psal si ze mas u nich limit ze? mas limit i kdyz se zkusis prihlasit na sportingbet.com a zkusis vsadit? patrne ano co...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník